Facebook Pixel Τι λες ρε Ιτάνζ; Δήλωση για ΠΑΟΚ που θα συζητηθεί...
| 2015-03-02 10:20:00

Τι λες ρε Ιτάνζ; Δήλωση για ΠΑΟΚ που θα συζητηθεί...

Τι λες ρε Ιτάνζ; Δήλωση για ΠΑΟΚ που θα συζητηθεί...

ΤΙ ΕΙΠΕ ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας για τον μέλλον του στον Δικέφαλο!

Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες, η καριέρα του στον ΠΑΟΚ έχει πάρει ξανά τα πάνω της.

Πότε για τον έναν και πότε για τον άλλο λόγο, ο Ιτάνζ δεν είχε καταφέρει να καθιερωθεί στον Δικέφαλο και, αντίθετα, είχε περισσότερες αντιπάθειες από συμπάθειες.

Ήταν εμφανές, δηλαδή, ότι ήταν ξένο σώμα για την ομάδα και ένας ποδοσφαιριστής χωρίς μέλλον στον σύλλογο.

Μέχρι που η κατάσταση άλλαξε, κι ένας τραυματισμός του Γλύκου τον έφερε στην πρώτη θέση, να κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τον Δικέφαλο.

Κι από εκεί που η ομάδα ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και εκείνος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, τώρα δηλώνει ότι αν του γίνει πρόταση παραμονής, μπορεί και να το κάνει!

Διαβάστε τι είπε στο περιθώριο της βραβευσής του ως MVP του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη:

Για την «ενεργοποίησή του στο δεύτερο γύρο: «Δεν ήταν εύκολη για μένα αυτή η κατάσταση. Δεν μου έχει ξανατύχει. Πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα όταν είσαι ποδοσφαιριστής και να έχεις ένα συγκεκριμένο σκεπτικό. Να δουλεύεις συνέχεια, είτε αγωνίζεσαι, είτε όχι, για να μπορείς να είσαι έτοιμος όταν έρθει η στιγμή. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις και σε αυτό που θες»

Για το μέλλον του: «Αν μου το ζητήσει η ομάδα και μου κάνει πρόταση, τότε μπορεί να μείνω. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω να πω τίποτα διότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρυσι πέρασα ένα δύσκολο χρόνο καθώς έφυγα για την Τουρκία και χρειάστηκε να αφήσω πίσω την οικογένειά μου. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα ή κάποια συνάντηση, δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει το οτιδήποτε».

Για τα επεισόδια και την αναστολή του πρωταθλήματος: «Τι να πω... Εγώ είμαι εδώ χρόνια και έχω δει πολλά, έχοντας παίξει σε τρεις ομάδες. Στο τέλος συνηθίζεις και αυτό είναι το χειρότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags