Facebook Pixel Η αποκάλυψη του Αλβέρτη!
| 2015-03-06 18:08:00

Η αποκάλυψη του Αλβέρτη!

Η αποκάλυψη του Αλβέρτη!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για την πορεία του στον Παναθηναϊκό, σχολίασε τη... μετά-Ομπράντοβιτς εποχή και αποκάλυψε αν και πότε σκέφτηκε να φύγει από το Τριφύλλι.

«Δίχως αμφιβολία, είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος για την καριέρα μου. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ, όταν ήμουν παιδί και ξεκινούσα την καριέρα μου, πως θα μπορούσα να πανηγυρίσω τόσες πολλές επιτυχίες», δήλωσε αρχικά στη “L’ Esportiu”.

Στην ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει, ο Αλβέρτης ήταν ξεκάθαρος. «Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Μερικές φορές συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Αν είναι να μιλήσω για τον εαυτό μου, όμως, πάντα περνούσα υπέροχα στον Παναθηναϊκό και ποτέ μα ποτέ δεν σκέφτηκαν να αγωνιστώ σε άλλο σύλλογο», απάντησε.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να επιλέξει κάποιον από τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους που κατέκτησε και είπε: «Αδυνατώ να επιλέξω έναν. Για μένα κάθε τίτλος έχει την ιδιαιτερότητά του. Όλοι οι τίτλοι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Δεν θα ήταν δίκαιο να τονίσω έναν πάνω από τους υπόλοιπους», ενώ και όταν του ζητήθηκε να ξεχωρίσει τους πέντε καλύτερους συμπαίκτες που είχε τόνισε: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες που έχουν παίξει σε αυτή την ομάδα και δεν είμαι σε θέση να επιλέξω πέντε. Θα πω απλώς πως είχα την τιμή να έχω την ευκαιρία να είμαι συμπαίκτης τους».

Τέλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκε στη... μετά-Ομπράντοβιτς εποχή. «Ο Παναθηναϊκός έχει συμπαγείς δομές. Υπάρχει ένας ισχυρός ηγέτης στον σύλλογο και ο κόσμος της ομάδας στηρίζει άνευ όρων. Με αυτά τα συστατικά μπορούμε να ξεπεράσουμε οτιδήποτε», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags