Facebook Pixel Αλήτη Ρούμπεν Ράγιος, θα σε βασανίζει μια ζωή! (vid)
| 2015-03-06 21:45:00

Αλήτη Ρούμπεν Ράγιος, θα σε βασανίζει μια ζωή! (vid)

Αλήτη Ρούμπεν Ράγιος, θα σε βασανίζει μια ζωή! (vid)

Αυτό που έκανε ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης ανάγκασε έναν παίκτη, μόλις 25 ετών(!), να κόψει την μπάλα, μετά από αλλεπάλληλα χειρουργεία. Δείτε ξανά το βίντεο-σοκ.

Υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που είναι αδύνατον να ξεχαστούν από έναν ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν οι καλές, όπως είναι κάποιο γκολ ή κατάκτηση ενός τροπαίου, αλλά και οι άσχημες, όπως είναι οι τραυματισμοί. Όταν, μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για έναν σοκαριστικό τραυματισμό, τότε μάλλον ο θύτης, αν είναι έστω και λίγο άνθρωπος, όχι μόνο δεν τις ξεχνά, αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί για τα υπόλοιπα βράδια της ζωής του... 

Κάτι τέτοιο θα συμβαίνει πιθανότατα και με τον γνωστό μας από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος αν δεν είναι αναίσθητος, σίγουρα τις τελευταίες ημέρες θα έχει χάσει τον ύπνο του.

Πριν, λοιπόν, από περίπου έναν χρόνο, ο Ισπανός επιθετικός έκανε ένα από τα πιο φρικτά τάκλιν στην ιστορία του ποδοσφαίρου στον Ραφί Νταχάν, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του 25χρονου μέσου της Μπνέι Γεχούντα. Ο άσος της Μακάμπι είχε δει την κόκκινη κάρτα, όμως η συγκεκριμένη ποινή ήταν σίγουρα η μικρότερη που θα μπορούσε να του είχε επιβληθεί, καθώς η κίνηση του ήταν το λιγότερο αντιεπαγγελματική.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης εκείνο το βράδυ κατέστρεψε μία καριέρα. Κι αν δεν το είχε καταλάβει τότε, το κατάλαβε πολύ καλά σήμερα.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά ο Ραφί Νταχάν αποφάσισε να αποσυρθεί από τα γήπεδα έπειτα από εισήγηση των γιατρών του, καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει εκείνον τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Ο παίκτης της Μπνέι Γεχούντα προσπάθησε να επανέλθει, έκανε πολλά χειρουγεία, ωστόσο η ζημιά που είχε πάθει από το τάκλιν του Ράγιος δεν του το επέτρεψε.

Η απαράδεκτη ενέργεια του πρώην άσου του Αστέρα τον αποτελείωσε ως ποδοσφαιριστή και σίγουρα μία "συγνώμη" δεν είναι αρκετή για να τον κάνει να ξεχάσει...

Θυμηθείτε ξανά το σοκαριστικό βίντεο με τον τραυματισμό του...

XAMOΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ με τις σεξιστικές επιθέσεις στη γιατρό της Τσέλσι Εύα Καρνέιρο! Το βίντεο ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags