Facebook Pixel Σας έχω γραμμένους, είπε ο Πλατινί στον Κοντονή!
| 2015-03-10 00:15:00

Σας έχω γραμμένους, είπε ο Πλατινί στον Κοντονή!

Σας έχω γραμμένους, είπε ο Πλατινί στον Κοντονή!

Δεν θα κλάψει κανένας αν αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ και συζήτησε με τον Μισέλ Πλατινί και τους συνεργάτες του σε μία άτυπη συνάντηση τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει τη βία.

Το ρεπορτάζ από τη συγκεκριμένη συνάντηση ήταν πολύ ενδιαφέρον, καθώς υπήρχαν συμφωνίες σε αρκετά σημεία, κυρίως για τον τρόπο που θα αντιμετωπισθεί η βία με τιμωρίες, αλλά και διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο που εκλέγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Το ζουμί ήταν όμως αλλού, όταν ο υφυπουργός αποφάσισε σε κάποια φάση να παίξει ...φουλ επίθεση και διαπίστωσε στη συζήτηση που είχε με τον Πλατινί ότι δεν τον έπαιρνε και πως με την Ελλάδα ουδείς ασχολείται.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της κουβέντας, ο Κοντονής έριξε στο τραπέζι και το θέμα αποβολής των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, κάτι με το οποίο ο Πλατινί ασχολήθηκε ελάχιστα.

Μάλιστα, αφού εξήγησε στον Έλληνα υφυπουργό τις συνέπειες που θα έχει αυτή η κίνηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, του είπε ότι "εμείς δεν θα θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα θέλαμε να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Ελπίζουμε να βρείτε λύση και να μην χρειαστεί να φτάσετε σε αυτό το σημείο, αλλά και πάλι είναι δικό σας θέμα. Απλώς αν το αποφασίσετε να μας ενημερώσετε σύντομα προκειμένου να φτιάξουμε τους πίνακες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη σεζόν"!!!

Όπως καταλαβαίνετε, μας έχουν γραμμένους κανονικά στο εξωτερικό. Και σιγά μην ασχοληθούν με το αν θα παίξουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας και άλλοι στην Ευρώπη. Δεν θα κλάψει κανένας…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πόσα λεφτά θα βγάλουν Πανθρακικός και Δελφάκης για την αναβολή; Η απάντηση ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags