Facebook Pixel O Λαζαρίδης "είπε" ότι δεν είναι πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-18 23:15:00

O Λαζαρίδης "είπε" ότι δεν είναι πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Λαζαρίδης "είπε" ότι δεν είναι πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είσαι ένας καλός ρέφερι και δεν έχεις ξεκάθαρη άποψη για τη φάση, τότε οφείλεις να ψυχολογήσεις και την αντίδραση του "θύματος". Κάτι που ο Δασκαλόπουλος δεν έκανε…

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει για το πέναλτι που έδωσε ο Δασκαλόπουλος σε βάρος του Παναθηναϊκού. Από τα ριπλέι που έχουμε δει φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση από τον Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη. Και ότι το μαρκάρισμα είναι νόμιμο.

Ο διαιτητής δείχνει να έχει καλή οπτική γωνία της φάσης, ωστόσο δίνει την εσχάτη των ποινών προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στους φιλοξενούμενους.

Αν, πάντως, ο ρέφερι δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για το τι έγινε ανάμεσα στους δύο παίκτες, οφείλει να κάνει αυτό που οι καλοί και έμπειροι διαιτητές πράττουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ρίχνουν, δηλαδή, μια κλεφτή ματιά στο θύμα της φάσης, τον ποδοσφαιριστή που δέχεται το μαρκάρισμα και παίρνουν στο πιάτο την απάντηση. Αν το έκανε αυτό ο Δασκαλόπουλος στην περίπτωση του Λαζαρίδη δεν υπήρχε περίπτωση να έδινε το πέναλτι.

Κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο. Ο αμυντικός του Ατρομήτου, μετά τη μονομαχία που έχει με τον Ταυλαρίδη, δε διαμαρτύρεται καθόλου. Δε φωνάζει. Δεν ζητάει τίποτα κι αν κάτι πάει να ζητήσει αυτό φαίνεται πως είναι το κόρνερ αφού ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει βρει την μπάλα. Σηκώνεται, λοιπόν, ήρεμος από το έδαφος, γυρίζει προς τον διαιτητή και όταν αντιλαμβάνεται πως έχει δώσει πέναλτι τον συγχαίρει με τη γνωστή χειρονομία του αντίχειρα.

Σε περίπτωση που το πέναλτι ήταν καθαρό και είχε δεχθεί κλωτσιά από τον αντίπαλο, σίγουρα η αντίδραση του Λαζαρίδη, σε ένα τόσο σημαντικό ματς που ξεχείλιζε από νεύρα και πάθος, θα ήταν τελείως διαφορετική. Όποιος έχει παίξει έστω και λίγη μπάλα στη ζωή του το καταλαβαίνει.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags