18/03/15 - 23:28

Δεν πήγε ο Αναστασίου να μιλήσει!

Δεν πήγε ο Αναστασίου να μιλήσει!
41.896views

Ο συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, εξήγησε το λόγο της απουσίας του προπονητή και εξέφρασε σε ήπιους τόνους τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

«Ο Γιάννης δεν είναι εδώ γιατί είναι απασχολημένος διαβάζοντας ποιοι παίκτες μας δέχθηκαν κίτρινες κάρτες και πρέπει να δει ποιους θα χρησιμοποιήσει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Ο κόσμος θα κρίνει πώς τα πήγαν οι παίκτες όπως και για την παρουσία όσων είχαν εμπλοκή στον αγώνα. Είμαι εδώ και ενάμισι χρόνο στην Ελλάδα και νομίζω ότι οι διαιτητές θα πρέπει να είναι καλύτεροι βάσει των χρημάτων που παίρνουν», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν τον ικανοποίησε η εικόνα του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Κερδίσαμε απέναντι στον Εργοτέλη χωρίς να έχουμε παίξει ιδιαίτερα καλά και νομίζω ότι απόψε δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε ή όσο ξέρουμε να παίζουμε. Δεν μπορείς να εγγυηθείς ένα στάνταρ επίπεδο παρουσίας. Από εκεί και πέρα πλέον κοιτάς τον επόμενο αγώνα».

Τέλος, για το εάν χάθηκαν οριστικά οι ελπίδες τίτλου είπε: «Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζεις ότι ο τίτλος κρίνεται από όλα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά».  

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ