Facebook Pixel Νέες δηλώσεις Λαζαρίδη για το πέναλτι!
| 2015-03-19 23:25:00

Νέες δηλώσεις Λαζαρίδη για το πέναλτι!

Νέες δηλώσεις Λαζαρίδη για το πέναλτι!

Για το πέναλτι που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός μίλησε ο αμυντικός του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης.

Ο 35χρονος στόπερ έκανε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πέναλτι που πήρε από τον Ταυλαρίδη και για το οποίο έχει τρομερά παράπονα το "τριφύλλι".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι έχει αλλάξει ο Νίκος Νιόπλιας στον Ατρόμητο: «Η ομάδα είναι ίδια εδώ και πολλά χρόνια, με λίγες προσθήκες που έγιναν πέρσι και φέτος. Θεωρώ πως ο κ. Νιόπλιας έχει αλλάξει την ψυχολογία μας, ξέρει να μας μεταφέρει με τον σωστό τρόπο αυτά που πρέπει. Ο Ατρόμητος ειδικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικός, μετρώντας τέσσερις νίκες, όπου κάποιες εξ΄αυτών με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η εικόνα μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και τα αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια: «Διαβάσαμε απ’ την αρχή σωστά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πως ήταν ανεβασμένος με σερί νικών, αλλά γνωρίζαμε πως με πιθανή νίκη θα μπαίναμε φουλ στο παιχνίδι των πλέι οφ. Με αυτό στόχο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ξεκινήσαμε στο ματς και νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός μας έκανε δύο καλές ευκαιρίες (η τελευταία στο φινάλε του ματς) και νομίζω πως δικαίως φτάσαμε στη νίκη. Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην πεντάδα. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με την Ξάνθη την προσεχή αγωνιστική, είναι ματς-κλειδί».

Για τη φάση του πέναλτι με τον Ταυλαρίδη: «Εγώ δεν είμαι διαιτητής να κρίνω. Θεωρώ πως υπάρχει μία επαφή, αλλά άλλος παίρνει τις αποφάσεις. Νομίζω πως πρέπει να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω πως πρέπει να ρίχνουμε ευθύνες στον διαιτητή. Ήμασταν ήδη 1-0 μπροστά τότε και παίξαμε καλύτερα γενικά στον αγώνα».

Για το… πού μπορεί να φτάσει ένας ποδοσφαιριστής: «Το βασικό είναι να είσαι σωστός επαγγελματίας, να κάνεις σωστή ζωή, προπόνηση, χωρίς καταχρήσεις. Έχουμε παρεξηγήσει στην Ελλάδα τους παίκτες άνω των 30. Γιατί να μην παίξεις για πολλά χρόνια αν κάνεις καλή ζωή και προσέχεις»;

Για την πρώην ομάδα του, τον Άρη: «Έχει μείνει στην ιστορία εκείνο το γκολ μου με τον Άρη κόντρα στην Ατλέτικο. Πολύ σημαντικό τέρμα.. Ήταν ένα θαύμα αυτό που πετύχαμε τότε με τον Άρη, εκείνη η πρόκριση. Γιατί είχαμε αφήσει ουσιαστικά εκτός ομάδες όπως η Ατλέτικο και η Ρόζενμποργκ. Στεναχωριέμαι για τον Άρη, αυτές οι ομάδες πρέπει να είναι στη Σούπερ Λίγκα. Έγιναν πολλά λάθη για να φτάσει τόσο χαμηλά, αλλά μαθαίνω πως ο Κάλας που έχει μπει πλέον στην ομάδα κάνει καλή δουλειά και προσπαθεί να επαναφέρει τον Άρη στις επιτυχίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags