Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: Τι είπε ο Δασκαλόπουλος για το πέναλτι!
| 2015-03-20 10:30:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: Τι είπε ο Δασκαλόπουλος για το πέναλτι!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: Τι είπε ο Δασκαλόπουλος για το πέναλτι!

Απίθανες δικαιολογίες για το πέναλτι στον Ταυλαρίδη. Τι είπε για τις καταγγελίες του Λαγού.

Κανέναν δεν έπεισε ο διαιτητής Δασκαλόπουλος με όσα είπε στα αποδυτήρια, μετά το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, για το πέναλτι που έδωσε σε βάρος των φιλοξενούμενων.

Ο παρατηρητής Δημήτρης Τσορτανίδης ρώτησε τον ρέφερι "πού είδε την παράβαση στη φάση με τον Λαζαρίδη" κι αυτός απάντησε ότι δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών για το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη αλλά γι΄ αυτό των Στιλ και Ζέκα στον Ναπολεόνι!!!

Ο παρατηρητής, φυσικά, δεν έδειξε να πείθεται από τη δικαιολογία του Δασκαλόπουλου και τον εξέθεσε λέγοντας... "δεν κάνεις κάποια κίνηση για να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενά σου. Δεν έχεις δώσει κίτρινη στον Ζέκα, ώστε να φανεί ότι πράγματι σκέφτηκες έτσι".

Το απίστευτο είναι ότι ο Δασκαλόπουλος λίγο αργότερα έκανε ...κωλοτούμπα και άρχισε να απολογείται για τη φάση των Λαζαρίδη - Ταυλαρίδη, η οποία, όπως είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα, ήταν καθαρή!

"Άργησα, γιατί το σκέφτηκα λίγο. Το μυαλό μου δεν ήταν καθαρό εκείνη τη στιγμή", είπε ο διαιτητής, ενώ αργότερα που είδε το μαρκάρισμα του αμυντικού του Παναθηναϊκού από την τηλεόραση, απολογήθηκε και πάλι λέγοντας ..."δεν είναι μαϊμού-πέναλτι, υπάρχει επαφή, αλλά πέφτει εύκολα"!

Ο Δασκαλόπουλος αναφέρθηκε και στις κατηγορίες του Τάσου Λαγού ότι τον έβρισε την ώρα του αγώνα. "Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μιλούσα αγγλικά σε όλους, γιατί οι μισοί ήταν ξένοι. Δεν τον έχω βρίσει ποτέ", υποστήριξε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο βαθμός που πήρε ο Δασκαλόπουλος ήταν χαμηλός και θα τεθεί στη διάθεση της ΚΕΔ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά, αφού πριν ορισθεί να σφυρίξει το συγκεκριμένο ματς προερχόταν πάλι από τιμωρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags