Facebook Pixel Πάει και ο Γκρανέρο, μας τελείωσε
| 2015-03-20 18:56:00

Πάει και ο Γκρανέρο, μας τελείωσε

Πάει και ο Γκρανέρο, μας τελείωσε

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Χοσέ Γκρανέρο. Ο Ισπανός τεχνικός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν από κοινού για την λύση της συνεργασίας τους, μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες της ομάδας της Ημαθίας.

Μαζί με τον Γκρανέρο, παρελθόν αποτελεί και ο τεχνικός διευθυντής, Ενρίκε (Κίκε) Ερνάντεθ Μάρτι αλλά και οι μεταφραστής, γυμναστής. Στον πάγκο της «βασίλισσας» του βορρά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα καθίσει ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Jose Carlos Granero και τον τεχνικό Διευθυντή κ. Enrique Hernandez Marti.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση των δύο αντρών με τον Πρόεδρο κ. Καρυπίδη και κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα για το καλό της ομάδας. Η Π.Α.Ε. Βέροια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους κ. JoseCarlosGranero και EnriqueHernandezMarti για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία τους.

Στον πάγκο της «Βασίλισσας» για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα καθίσει ο κ. Στέφανος Γαϊτάνος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags