Facebook Pixel "Ντου" και διακοπή στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός!
| 2015-03-22 22:39:00

"Ντου" και διακοπή στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός!

"Ντου" και διακοπή στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός!

Ένταση και οριστική διακοπή είχαμε στον αγώνα Αχαϊκής - Παναρκαδικού στο 90′ κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων για την 23η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο διαιτητής Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία διέκοψε τον αγώνα όταν ο επόπτης έκρινε ότι εισήλθε άτομο ή άτομα στον αγωνιστικό χώρο μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων!

Είχε προηγηθεί γκρίνια από τους γηπεδούχους για τον μη καταλογισμό πέναλτι που έγινε στον Αποσκίτη. Οι παράγοντες της Αχαϊκής κατέβαλαν προσπάθειες περιμένουν το διαιτητικό τρίο να επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το ματς. Φέρεται μάλιστα να υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, ενώ στον καυγά συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές!

Ωστόσο, ο διαιτητής βλέποντας ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος, δεν επανήλθε και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και αυτό σημαίνει ότι η Αχαϊκή αναμένεται να υποστεί τιμωρία που φτάνει ακόμη και σε αφαίρεση βαθμών και τιμωρίας της έδρας της.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μαυροκολέας που προσπάθησαν να μεταπείσουν τον διαιτητή να συνεχίσει το ματς. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσιρώνης Βαγγέλης από την Αιτωλοακαρνανία «καίει» τα «καναρίνια» στο φύλλο αγώνα αφού έγραψε τόσο για την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο, όσο και για τα αντικείμενα που έπεφταν βροχή!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.gr, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έσπευσαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας, μία διμοιρία από την Πάτρα, καθώς και μία διμοιρία από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να παραμένει ακόμα στο γήπεδο της Αχαϊκής η αποστολή του Παναρκαδικού. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν εντολή από τον αστυνομικό διευθυντή για να αποχωρήσουν, αφού μέχρι και τις 18:45 δεν επιτρεπόταν να φύγουν λόγω παρουσίας φιλάθλων και λόγω φόβου νέων επεισοδίων.

*Η φωτο είναι από το tempo24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags