Facebook Pixel O Mέγιερι διαβάζει SportDog.gr!
| 2015-03-23 13:02:00

O Mέγιερι διαβάζει SportDog.gr!

O Mέγιερι διαβάζει SportDog.gr!

ΔΕΝ το λέμε εμείς, ο ίδιος το παραδέχτηκε σε δηλώσεις του!

Σε μήνυμά του στο Facebook, έκανε λόγο για όσα διαβάζει σε ΜΜΕ αναφορικά με το μέλλον του, που είναι πιθανό να είναι μακριά από τον Ολυμπιακό!

Αυτό δηλαδή που είχε αποκαλύψει ο Σκύλος από τις 18 Μάρτη και επιβεβαίωσε την επόμενη μέρα με επίσημες δηλώσεις του ο αντζέντης του Ούγγρου!

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Μπάλας στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Faceboook...

"Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζω στα ΜΜΕ ένα σωρό φήμες για το μέλλον μου. Θα ήθελα πάνω από όλα να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ έχω υπογράψει σε καμία άλλη ομάδα. Είμαι στον Ολυμπιακό σχεδόν 5 χρόνια, δουλεύοντας ΣΚΛΗΡΑ κάθε μέρα και δίνοντας τα ΠΑΝΤΑ για την ομάδα μας. ΑΓΑΠΩ αυτόν τον σύλλογο, ΣΕΒΟΜΑΙ τον Πρόεδρο και τους φιλάθλους μας και δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να προδώσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού.

Παρόλο που ακούω για άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για εμένα, η καρδιά μου στην Ελλάδα ανήκει στον Ολυμπιακό και κανείς δεν θα έπρεπε να το αμφισβητεί αυτό. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει με τον χαρακτήρα μου και την αφοσίωση μου τι άνθρωπος είμαι, τι αθλητής είμαι. Αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμένα. Είμαι ακόμα νέος και και θέλω να παίζω ποδόσφαιρο! Θέλω να γίνω καλύτερος και να πραγματοποιήσω τα ΟΝΕΙΡΑ που έχω από μικρό παιδί.

Τώρα όμως, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην καθημερινή μου προπόνηση και στους στόχους της ομάδας μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα συνεχή μηνύματα στήριξης και την δύναμη και το κίνητρο που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μην εγκαταλείψω ΠΟΤΕ τους στόχους μου και να κρατάω ΠΑΝΤΑ την πίστη μου ζωντανή!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags