Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Κετσπάγια να μην είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο μέχρι στιγμής. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport, έχει έρθει ήδη ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τον πάγκο της ομάδας.

Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους Θεσσαλονικείς και προτάθηκε ξανά πριν λίγες ημέρες από τον μάνατζέρ του που βρίσκεται στην Αθήνα.

Βέβαια, από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως πρώτα θα φέρουν τεχνικό διευθυντή για να αξιλογήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, να δει τι ανάγκες υπάρχουν και να καταλήξει αυτός στον κατάλληλο προπονητή.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν για τεχνικό διευθυντή και προπονητή που να είναι «νέος, με φιλοδοξία, αλλά και εμπειρία σε επίπεδο πρωταθλητισμού».

Που κολλάει σε όλο αυτό ο Πάμπλο Γκαρσία; Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Διεκφάλου βρίσκεται στο κοντινό περιβάλλον του Αγκίρε και θα μπορούσε να γίνει βοηθός του.

Έτσι, η περίπτωση του 57χρονου Μεξικανού αποκτά ένα συν παραπάνω, αφού υπάρχουν οι καλές σχέσεις με τον Γκαρσία που θα μπορούσε να τον πείσει να έρθει στην Τούμπα.