Facebook Pixel Ξέσπασμα Βιεϊρίνια κατά ελληνικών εφημερίδων...
| 2015-03-30 19:43:00

Ξέσπασμα Βιεϊρίνια κατά ελληνικών εφημερίδων...

Ξέσπασμα Βιεϊρίνια κατά ελληνικών εφημερίδων...

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξη του στην "Bild" είπε πολλά και διάφορα ενώ όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που ήθελαν την σύζυγο του – Βάσω- να δυσφορεί στην Γερμανία, ξέσπασε κατά των ελληνικών ΜΜΕ!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος:

Αληθεύει πως είστε το πειραχτήρι στα αποδυτήρια της Βόλφσμπουργκ;

Έχουμε πολλούς τέτοιους στα αποδυτήρια. Υπάρχει ο Γκουστάβο, ο Νάλντο, ο Ντε Μπρούιν... Γιατί λέτε όλοι για μένα;

Ίσως επειδή κάνετε συνέχεια πλάκες όταν οι συμπαίκτες σας δίνουν τηλεοπτικές συνεντεύξεις...

Αυτό δεν το κάνω μόνο εγώ. Πρόσφατα έδωσα μια συνέντευξη και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ήταν πίσω από τις κάμερες και έκοβε τα πρόσωπα. Μερικές φορές απλά είναι η ώρα του παιδιού για μας.

Ο θάνατος του Τζούνιορ Μαλάντα σας βύθισε σε θλίψη και πένθος...

Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά το θάνατο του. Ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα στο ποδόσφαιρο. Συνήθως μια τέτοια κατάσταση κάνει την ομάδα ακόμη πιο δυνατή. Είμαι χαρούμενος γιατί ξέρω πως είναι μαζί μας από κει ψηλά. Για κάποιους συμπαίκτες μου ήταν πιο δύσκολο γιατί ήταν πιο κοντά στον Μαλάντα. Τον σκεφτόμαστε συχνά πριν μπούμε στο γήπεδο. Ο καθένας μας δίνει τον καλύτερο του εαυτό για εκείνον. Και αυτός το ίδιο θα έκανε. Είμαι σίγουρος πως μας παρακολουθεί από τον παράδεισο.

-Πίσω στην Βόλσφμπουργκ. Οι οπαδοί ονειρεύονται τίτλους...

Και εμείς ονειρευόμαστε. Κάθε βήμα που κάνουμε,νιώθουμε το όνειρο να έρχεται πιο κοντά. Τώρα υπάρχει διακοπή. Είναι δύσκολο να πραγματοποιούμε την καλύτερη δυνατή μας εμφάνιση και στις τρεις διοργανώσεις.

Είναι η κατάκτηση του Europa League το μεγαλύτερο σας όνειρο;

Ναι, γιατί όχι. Ξέρουμε την ποιότητα μας. Μπορούμε να πιάσουμε καλύτερη επίδοση από αυτήν που δείξαμε κόντρα στην Ίντερ. Είμαστε σε τοπ επίπεδο. Ο τελικός είναι όνειρο. Πάμε βήμα βήμα προκειμένου να “γευτούμε” και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ όσο γίνεται πιο σύντομα.

Πριν υπογράψεις νέο συμβόλαιο, οι φήμες στην Ελλάδα έλεγαν πως η σύζυγος δου δεν ήθελε να μείνετε στο Βόλφσμπουργκ;

Φυσικά και δεν είναι αλήθεια. Ξέρετε στην Ελλάδα, στις μεγάλες πόλεις υπάρχουν 7-8 εφημερίδες. Μερικές φορές για να γεμίσεις τις σελίδες χρειάζεται να δημιουργήσεις διάφορες ιστορίες. Επίσης, έγραψαν ότι ήθελα να φύγω επειδή φοβήθηκα όταν ήρθε ο Σίρλε καθώς δεν θα είχα θέση πια στην ομάδα. Το 2012 όταν είχα έναν τραυματισμό, κάποιοι έγραψαν ότι έχω ακόμη και καρκίνο. Δεν είναι τρελό;

Είσαι εδώ περίπου τρία χρόνια...

Ναι και είναι η καλύτερη μου χρονιά. Σίγουρα. Αυτήν την στιγμή οι οπαδοί βλέπουν τον καλύτερου Βιεϊρίνια από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags