Facebook Pixel Τους πρόλαβε όλους ο Αστέρας!
| 2015-03-30 23:15:00

Τους πρόλαβε όλους ο Αστέρας!

Τους πρόλαβε όλους ο Αστέρας!

Έκλεισε Έλληνα άσο που βρισκόταν στη λίστα μεγάλων ελληνικών ομάδων και φέτος πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στον sportdog!

Άριστα παίρνει η μεταγραφική πολιτική του Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία χρόνια, καθώς η ομάδα χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με καλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν μεταπωλητική αξία.

Οι Αρκάδες έχουν φτιάξει παράδοση με τους παίκτες που φέρνουν από τη Λατινική Αμερική, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, όπως είναι φέτος ο Ρόλε, ενώ εξαιρετικές επιλογές κάνουν και από την ελληνική αγορά, ειδικά τώρα που βρίσκουν πολλές "ευκαιρίες" λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι σύλλογοι.

Ο Αστέρας λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, έκλεισε άλλη μία καλή μεταγραφή για το καλοκαίρι και μάλιστα χωρίς να πληρώσει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει καλή παρουσία στη Σούπερ Λιγκ, που κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και που έχει απασχολήσει κατά καιρούς Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι Αρκάδες φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι και ετοιμάζει βαλίτσες για την Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του νεαρού επιθετικού και γι΄ αυτό ψάχτηκε πριν μερικούς μήνες με την περίπτωσή του, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε και έτσι ο Αστέρας βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία και έκανε την κίνησή του.

Πρόκειται για έναν παίκτη που φέτος στη Νέα Σμύρνη έκανε το μεγάλο "μπαμ" και δείχνει πλέον έτοιμος για να ανέβει επίπεδο και να πάρει την ευκαιρία που του αξίζει... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags