Facebook Pixel Παπακαλιάτης: «Δηλώνω παρών για την επόμενη μέρα»
| 2015-03-31 16:18:00

Παπακαλιάτης: «Δηλώνω παρών για την επόμενη μέρα»

Παπακαλιάτης: «Δηλώνω παρών για την επόμενη μέρα»

Με παρέμβαση του στον Athletic Radio 104,2 ο Κρητικός επιχειρηματίας και πατέρας του γνωστού ηθοποιού/σεναριογράφου, Μανώλης Παπακαλιάτης, δήλωσε διατεθειμένος να συμβάλει στην επόμενη ημέρα του ΟΦΗ και εξέφρασε την άποψη του για το τι πρέπει να γίνει.

«Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και μεγάλη αξία και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν και μεταξύ αυτών θα είμαι και εγώ» ήταν τα πρώτα λόγια εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον σύλλογο.

Αρχικά ο Μανώλης Παπακαλιάτης είπε ότι «δυστυχώς η τύχη του ΟΦΗ είναι μονόδρομος , δεν υπάρχουν επιλογές εκτός και αν βρεθεί κάποιος και βάλει τα χρήματα. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει επίσημα πιο είναι το άνοιγμα του ΟΦΗ. Η επιλογή είναι μια μόνο ο ΟΦΗ πρέπει να πάει είτε Γ΄Εθνική είτε στο τοπικό. Ο ΟΦΗ πρέπει να παραμείνει ως έχει και να μην πάρει άλλο ΟΦΗ. Θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα στη Γ΄Εθνική. Επί της ουσίας είναι ένας χρόνος. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και μεγάλη αξία και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν και μεταξύ αυτών θα είμαι και εγώ. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα αν δεν βγούμε και άμεσα στη Football League όμως αυτό είναι κάτι θα ξεκαθαρίσει στην πορεία» τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να γίνει Γ.Σ., στην οποία τόνισε ότι θα είναι παρών ο ίδιος.

Συνεχίζοντας ο κύριος Παπακαλιάτης υπογράμμισε ότι «τα χρέη δημιουργήθηκαν από άγνοια και όχι εσκεμμένα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γίνει ένας έλεγχος από μια εταιρία ορκωτών λογιστών να δούμε σε ποια κατάσταση είναι τα βιβλία της ΠΑΕ και αν υπάρχουν ατασθαλίες τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να πληρώσουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Ο κ. Πουλινάκης μου είπε ότι έκανε ένα έλεγχο και μου είπε ότι το χρέος του ΟΦΗ είναι 12 εκ. και το πραγματικό περίπου 9 εκ. Μπορεί να υπάρχουν και ταμειακά ανοίγματα και πρέπει να δοθούν κάποιες εξηγήσεις. Εγώ δεν νομίζω ότι έχει καταγγελία από κάποιον παράγοντα στον εισαγγελέα. Ακόμα και από την τηλεόραση θα υπάρχουν έσοδα και θα υπάρχουν και Ηρακλειώτες που θα βάλουν χρήματα. Πρέπει να γίνει άμεσα μια γενική συνέλευση και να ψηφίσουμε αν θα πάμε στη Γ΄Εθνική η στο τοπικό. Μια ΠΑΕ μπορεί να συγκαλέσει οποιαδήποτε στιγμή έκτακτη γενική συνέλευση. Δεν πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ».

Ενώ για το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια τόνισε πως «θα βρεθούν άνθρωποι από το Ηράκλειο που θα συνεισφέρουν για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ. Αν ανατρέξουμε λίγο στο παρελθόν υπήρχε ένα ενδιαφέρον και επί εποχής Βατσινά για να αγοράσουν την ομάδα από τα αδέρφια Βατσινά. Ο κ. Κουράκης κατόρθωσε να μαζέψει ένα μεγάλο ποσό και μπήκαμε αρκετά άτομα , αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε για διάφορους λόγους να ανέβουμε. Τότε είχαμε πει ότι από την στιγμή που η ομάδα δεν ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα τότε έπρεπε να πάει στη Γ΄η στη Δ΄ Εθνική. Το χρέος εκτινάχτηκε πολύ ψηλά τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags