Συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή και για δεύτερη ημέρα οι απολογίες των κατηγορημένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γεώργιου Ανδρεάδη, αναμένεται να περάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας επτά κατηγορούμενοι, ενώ την αρχή έκανε νωρίς νωρίς το πρωί, όπως θα έχετε ενημερωθεί ήδη, ο Γιάννης Κομπότης.

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, ο οποίος βρέθηκε στο 6ο κτήριο της Ευελπίδων στο γραφείο του δευτέρου ορόφου, είναι στην ουσία ο πρώτος παράγοντας ομάδας που επίσημα εμπλέκεται με την υπόθεση και σύμφωνα με τις πληροφορίες κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία, κάτι που θεωρείται πλημμέλημα.

Ο ίδιος, πάντως, αποχωρώντας είπε στους δημοσιογράφους ότι ..."δεν κατηγορούμαι για την εγκληματική οργάνωση, αλλά για μία δήλωση που είχε κάνει ο Κωστούλας μετά από αγώνα των δύο μας ομάδων. Ζήτησα και πήρα προθεσμία".

Επίσης, σήμερα πέρασαν από το γραφείο του Ανδρεάδη, όπως ήταν γνωστό και προγραμματισμένο, οι διαιτητές της Super League, Ιωαννίδης και Κάμπαξης, ενώ τελευταίος από τους τρεις πήγε ο Αμπάρκιολης. Και οι τρεις τους πήραν προθεσμία, όπως έχουν κάνει μέχρι στιγμής όλοι οι κατηγορούμενοι.

Ωστόσο, στα δικαστήρια παρουσιάστηκαν και δύο νέοι κατηγορούμενοι. Ο πρώτος ήταν ο εν ενεργεία διαιτητής της Super League, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, ο οποίος ήταν ουκ ολίγες φορές αρνητικός πρωταγωνιστής σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα τον επίμαχο αγώνα της Ηλιούπολης με τον Θρασύβουλο, το οποίο τον είχε μπλέξει στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών που είχε δει το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2011. Πιο πρόσφατα, στις 19-12-2012, έχει σφυρίξει τον αγώνα Κυπέλλου Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για το Κύπελλο που είχε διακοπεί στο 86ολεπτό με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του.

Ο δεύτερος ήταν ο επίσης εν ενεργεία διαιτητής της Super League, Ηλίας Σπάθας, ο οποίος επίσης έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με διάφορες διαιτησίες του. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αριθμός των κατηγορουμένων αυξάνεται διαρκώς, με τις πληροφορίες να λένε ότι αυτή τη στιγμή έχουν φθάσει τους 21 όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.