Facebook Pixel Πήρε το μήνυμα ότι τελείωσε από τον Ολυμπιακό;
| 2015-04-05 20:15:00

Πήρε το μήνυμα ότι τελείωσε από τον Ολυμπιακό;

Πήρε το μήνυμα ότι τελείωσε από τον Ολυμπιακό;

Είδηση φαίνεται ότι βγήκε από το παιχνίδι των Ερυθρολεύκων στα Γιάννινα. Ο Περέιρα έστειλε ξένο παίκτη της ομάδας στην ...εξέδρα και όλα δείχνουν πως δεν τον υπολογίζει.

Είδηση όσον αφορά το μέλλον "ερυθρόλευκου" άσου φαίνεται ότι έβγαλε το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ.

Γιατί ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να αφήσει την τελευταία στιγμή εκτός 18άδας συγκεκριμένο παίκτη, παρόλο που τον είχε πάρει κανονικά στην αποστολή και είχε ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα Γιάννινα.

Στην ουσία ο Πορτογάλος τεχνικός του έστειλε "μήνυμα" ότι δεν υπολογίζεται παίρνοντας στη θέση του έναν νεαρό και άπειρο παίκτη.

Ο λόγος για τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος αν και επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην αποστολή του Ολυμπιακού, "κόπηκε" από τον Περέιρα που προτίμησε να έχει στον πάγκο τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας είχε βρεθεί εκτός ομάδας ύστερα από τις ενοχλήσεις που είχε αισθανθεί κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στον αγώνα με την Ξάνθη και πλέον τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του για τον αποψινό αγώνα στα Γιάννινα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας τον πήρε κανονικά στην αποστολή με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 18άδας και επέλεξε τον νεαρό Γιαννιώτη να καθίσει στον πάγκο ως αναπληρωματικός του Ρομπέρτο.

Βέβαια, ο Περέιρα συνηθίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια να έχει στη διάθεσή του και τρίτο τερματοφύλακα, οπότε ήταν επόμενο να αφήσει εκτός πάγκου έναν εκ των Μέγιερι ή Γιαννιώτη, αλλά θα περίμενε κανείς ότι θα στήριζε εμπράκτως τον Ούγγρο πορτιέρο, μετά τα όσα ακούστηκαν για το μέλλον του και τη δήλωση του παίκτη ότι θέλει να μείνει στην ομάδα. 

Αντιθέτως, ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε τον Γιαννιώτη να καθίσει στον πάγκο στέλνοντας στις εξέδρες τον Μέγιερι και πλέον θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον πώς θα χειρισθεί το θέμα με τον Ούγγρο πορτιέρο και στο επόμενο ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, τη Μεγάλη Τετάρτη, στη Ριζούπολη.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι το κλίμα για τον Μέγιερι δεν είναι το καλύτερο δυνατό στου Ρέντη μετά τις δηλώσεις του μάνατζέρ του για τις επαφές με την ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στο Λιμάνι.

ΕΙΔΗΣΗ: Φεύγουν Σαντάνα και Αυλωνίτης, έρχονται Γούτας ή Κατσικάς και ...Μέλμπεργκ! "Κλικ" ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags