Facebook Pixel «Έκραξε» ο Λουτσέσκου για την διαιτησία στην Τούμπα!
| 2015-04-05 20:50:00

«Έκραξε» ο Λουτσέσκου για την διαιτησία στην Τούμπα!

«Έκραξε» ο Λουτσέσκου για την διαιτησία στην Τούμπα!

Σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ είχε ο κόουτς της Ξάνθης, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε και για τα σενάρια που τον θέλουν του χρόνου στον πάγκο του Δικεφάλου...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης στην κάμερα της NOVA:

 «Πρώτα από όλα δικαιούμασταν περισσότερα από αυτό το ματς. Στο ξεκίνημα ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Πριν ανοίξει το σκορ, φτιάξαμε πολλές φάσεις, κυρίως δύο με τον Κλέιτον, όμως δεν σκοράραμε.

Δεχθήκαμε ένα τέρμα από την πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου και από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη δεχθήκαμε ένα εύκολο δεύτερο γκολ που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ, όμως σιγά-σιγά επιστρέψαμε στο ματς. Πολεμήσαμε, σκοράραμε, πιέσαμε τους αμυντικούς τους να κάνουν λάθη και είχαμε ακόμα 3-4 τουλάχιστον ευκαιρίες για να πάρουμε την ισοπαλία που αξίζαμε. Ποτέ δεν συζητάω για τον διαιτητή. Ξέρω ότι γίνονται λάθη στο γήπεδο και από τους δικούς μου παίκτες και από τους αντιπάλους.

Είμαι όμως απογοητευμένος από αυτό που έγινε εγώ. Με τον τρόπο που σφύριξε ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε. Το πρώτο γκολ προήλθε από ένα φάουλ στον Καπετάνο που δεν δόθηκε ποτέ. Για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να βελτιωθεί η νοοτροπία γύρω από αυτά τα πράγματα».

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Θα έπρεπε να φύγουμε από την έδρα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον με έναν πόντο. Ξεκίνησε ισορροπημένα το πρώτο ημίχρονο, με δύο μεγάλες ευκαιρίες από τον Κλέιτον. Δεχθήκαμε το γκολ από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη τους ευκαιρία. Μετά από το γκολ ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο κι εμείς χωρίς αυτοπεποίθηση μείναμε πίσω και ήταν σαν να μείναμε πίσω. Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε παρόμοια, με τον Κυριακίδη να αποκρούει μία μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ και ένα δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε από πλάγιο και σε μία κατάσταση που ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Μετά το 2-0 ίσως και επειδή ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε, αλλά και επειδή κι εμείς χαλαρώσαμε από την πίεση του αποτελέσματος πετύχαμε ένα γκολ, χάσαμε και ευκαιρίες, αλλά τις σπαταλήσαμε χωρίς να ισοφαρίσουμε. Φυσιολογικά εάν δεν σκοράρεις σε τέτοια παιχνίδια χάνεις. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του που ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για αυτούς. Ελπίζω να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ή με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα».

 

Για την διαιτησία: «Δεν θέλω να κάνω σχόλια για διαιτησία, πάντα γίνονται λάθη κι από την μία αλλά και από την άλλη πλευρά, αλλά σήμερα είμαι απογοητευμένος γιατί ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την δουλειά μας.

 

Για την ομάδα του: «Όταν ήρθα στην ομάδα μιλούσαμε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εν είχαμε ποτέ στόχο να μπούμε στα πλέι οφ, απλά προσπαθούμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Άλλες φορές είμαστε χαρούμενοι, άλλες όχι όπως σήμερα, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα βελτιώθηκε πολύ και σίγουρα μέχρι τώρα έχουμε απολαύσει την πορεία μας. πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Κυπέλλου και έρχεται αμέσως για μας».

 

Για τον εκνευρισμό στο τέλος: «Ποτέ δεν θα πω ότι ο διαιτητής βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε κέρδισε, ίσως έπρεπε να χειριστούμε διαφορετικά κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν πράγματα που εμείς μέσα στο γήπεδο τα καταλαβαίνουμε καλύτερα και ελπίζω να μην δούμε κάτι τέτοιο στη συνέχεια».

 

Για τα σενάρια περί ΠΑΟΚ: «Δεν έχω κανένα σχόλιο, δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφονται στις εφημερίδες. Είμαι στην Ξάνθη και είμαι ευχαριστημένος εδώ και θέλω να απολαύσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags