Facebook Pixel Έχει... θέματα ενόψει Απόλλωνα
| 2015-04-06 16:36:00

Έχει... θέματα ενόψει Απόλλωνα

Έχει... θέματα ενόψει Απόλλωνα

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Βίτορ Περέιρα, εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στη Ριζούπολη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος παρέμεινε εκτός προπονήσεων, λόγω της ίωσης, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, τη Μεγάλη Δευτέρα οι Ελαμπντελαουί και Στρέζος ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ατομικό κράτησαν οι Μήτρογλου και Ντουρμάζ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Αφήνοντας κατά μέρους τις υποχρεώσεις τους για τη Super League και στρέφοντας το ενδιαφέρον στο Κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα Γιάννενα έκαναν αποθεραπεία, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μήτρογλου, το ίδιο -συν μπάλα- έκανε ο Ντουρμάζ. Ο Μέγιερι έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Θεραπεία έκαναν οι Ελαμπντελαουί και Στρέζος, την αποκατάστασή του συνεχίζει ο Μανιάτης. Τη Μεγάλη Τρίτη οι παίκτες θα γυμναστούν το πρωί στις 11:00».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags