Facebook Pixel Χρεωμένος είναι στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ιβάν
| 2015-04-06 23:28:00

Χρεωμένος είναι στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ιβάν

Χρεωμένος είναι στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ιβάν

Τι κοινό έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Αλέξη Τσίπρα και ο Δικέφαλος με τον ΣΥΡΙΖΑ; Διαβάστε την απάντηση στο άρθρο του Αποδυτηριάκια στον SportDog.

Δεν είναι κορόιδο ο Ιβάν Σαββίδης. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά πόσο κοντά είναι η ημέρα που δεν θα μπορεί να εμφανιστεί στην Τούμπα χωρίς να τον στολίζουν οι παοκτσήδες. Απ' εκεί που τον χειροκροτούν, να τον αποδοκιμάζουν. Έτσι είναι ο κόσμος. Έτσι ήταν πάντα.

Ψήφισαν σύριζα. Δεν γίνεται την άλλη κιόλας μέρα του άλλου μήνα, μέσα σ' ένα χρόνο ο κόσμος να τα χώσει στον Τσίπρα. Ακόμα κι αν ο νέος πρωθυπουργός αποδειχθεί απάτη. Ότι πράγματι είναι ανίκανος να πραγματοποιήσει και τα μισά των μισών που είχε υποσχεθεί. Πάλι ο κόσμος έχει την υπομονή να κλείσει ο κύκλος της αναμονής.

Δεν περιμένει ο κόσμος ποτέ στο ακουστικό του. Η αναμονή γίνεται στο κρεββάτι. Στον καναπέ. Επειδή αν ο κόσμος ψηφίσει ένα κόμμα σήμερα, και την άλλη εβδομάδα ή, σε λίγες μονάχα εβδομάδες την κάνει γυριστή, τότε αυτός που εκτίθεται δεν είναι ο πρωθυπουργός, αλλά ο κόσμος.

Έπεσε χειροκρότημα στον Ιβάν Σαββίδη μετά το ματσάκι με την Ξάνθη. Επικίνδυνο σημάδι! Ο κόσμος έδειξε ότι ακόμα δεν τον έχει ξεγράψει τον ομογενή επιχειρηματία. Ότι τον έχει χρεωμένο σ' αυτά που περιμένει.

Ο κόσμος δεν είναι με τον Σαββίδη. Ο κόσμος είναι με τον ΠΑΟΚ. Με τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Έτσι τον θέλει, μεγάλο. Δεν έχει λόγο ύπαρξης ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ αν η ομάδα δεν κάνει την υπέρβαση.

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ παγανιά, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags