Facebook Pixel Σκάει μεγάλο "μπαμ" για Μαρινάκη;
Ποδόσφαιρο
| 2015-04-07 09:00:00

Σκάει μεγάλο "μπαμ" για Μαρινάκη;

Σκάει μεγάλο "μπαμ" για Μαρινάκη;

Αν γίνει αυτό, θα πάθουν μεγάλη πλάκα οι οπαδοί του Ολυμπιακού... 

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει βρεθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Από καλοκαίρι σε χειμώνα και από χειμώνα ξανά σε καλοκαίρι, τόσο που κάποιοι νομίζουν ότι ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον δίνουν ...δανεικό στην Άρσεναλ!

Ο λόγος για τον Τόμας Ροζίτσκι, που το όνομά του συνδέθηκε για μία ακόμα φορά με τον Ολυμπιακό. Τώρα, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει οριστικά απόφαση ότι δεν έχει μέλλον στην Άρσεναλ.

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία, την Αμερική ή και την πατρίδα του, την Tσεχία, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Απλώς ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει ένα "βασιλικό" συμβόλαιο αλλά και τη δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους και να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα το όνομά του συνδέθηκε ξανά με τους Πειραιώτες, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι από τους παίκτες που ανάβει πράσινο για τη μεταγραφή τους και ο Νικόλας Αλέφαντος, μέσα από τα σχόλιά του εδώ στον SportDog.

Ο Ροζίτσκι είναι παιχταράς, πολύς κόσμος αναρωτιέται πώς γίνεται να μην έχει φανέλα βασικού ακόμα και σε μία κορυφαία ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ και αν τελικά ο Μαρινάκης τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, θα μιλάμε δίχως άλλο για "βόμβα" μεγατόνων...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΩΛΗΣΗ του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με όνομα   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags