Facebook Pixel Τον θέλει η ΑΕΚ, μπαίνει "σφήνα" ο ΠΑΟΚ!
| 2015-04-10 12:40:00

Τον θέλει η ΑΕΚ, μπαίνει "σφήνα" ο ΠΑΟΚ!

Τον θέλει η ΑΕΚ, μπαίνει "σφήνα" ο ΠΑΟΚ!

Ποιον επιθετικό από την Superleague που ενδιαφέρει έντονα την "Ένωση", "γλυκοιτάζουν" και στην Θεσσαλονίκη;

Η αλήθεια είναι ότι οι φετινές του εμφανίσεις δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Ο Στέφανο Ναπολεόνι αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς επιθετικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό θα τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Όπως ακριβώς συνέβη με την ΑΕΚ που έχει στο στόχαστρό της τον 28χρονο Ιταλό φορ του Ατρομήτου, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με την "Metrosport" έχει στην λίστα του τον παίκτη.

"Ο Στέφανο Ναπολεόνι διανύει την έβδομη σεζόν του στα ελληνικά γήπεδα και είναι η δεύτερη πιο παραγωγική σε γκολ (9 στη Σούπερ Λίγκα). Το όνομά του βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο 29χρονος επιθετικός απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ” βρίσκεται και στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Ελλάδα και παρακολουθούνται από τον ΠΑΟΚ. Το αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτησή του θα φανεί μόλις έρθει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και κρίνει τις εκθέσεις που θα του δοθούν", αναφέρει το δημοσίευμα της Metrosport.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags