Facebook Pixel «Με πλησίασαν να στήσω ματς»!
| 2015-04-15 00:01:00

«Με πλησίασαν να στήσω ματς»!

«Με πλησίασαν να στήσω ματς»!

Αποκαλυπτικός ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις που έκανε στο "Πρώτο Πρόγραμμα"...

Ο λόγος για τον 40χρονο Κώστα Κιάσσο, που συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία, παίζοντας στην Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ στην Κόνφερενς, και μιλώντας σήμερα στο “Πρώτο Πρόγραμμα” ήρθε η κουβέντα και στα… στημένα!

“Κοίτα τώρα που παίζω στην Αγγλία για δυο πράγματα γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την κούπα το 2004 ,και το θόρυβο με τα στημένα παιχνίδια. Να σου πω, πως και εμένα με πλησίασαν αρκετές φορές στα χρόνια που παίζω μπάλα αρκετοί τύποι, όμως δεν ενέδωσα λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου. Λόγω του χαρακτήρα μου. Μου αρέσει η μπάλα και θέλω να συγκεντρώνομαι σε αυτό. Αυτό το θέμα πάντως είναι σοβαρό, αλλά συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια με κρούσματα σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα, να αφήνουν απλήρωτους επι χρόνια τους ποδοσφαιριστές και οι ομάδες να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Και το θέμα των δανεικών είναι θέμα που πρέπει να το δούμε σοβαρότερα”, είπε ο Κιάσσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags