Facebook Pixel Φεύγει τελικά από τον Ολυμπιακό;
| 2015-04-23 15:15:00

Φεύγει τελικά από τον Ολυμπιακό;

Φεύγει τελικά από τον Ολυμπιακό;

Έχει ακουσθεί στο παρασκήνιο και τώρα έρχεται και στο ...προσκήνιο! Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικής ομάδας. Τυχαίο; Δε νομίζουμε... 

Μπορεί ακόμα ο Ολυμπιακός να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος εκκρεμεί και η κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο τα σενάρια σχετικά με τις αλλαγές που ετοιμάζει η "ερυθρόλευκη" διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν δίνουν και παίρνουν.

Και δεν αναφερόμαστε στις προσθαφαιρέσεις που αναμένονται στο ρόστερ, δηλαδή τους παίκτες που θα αποκτηθούν και θα αποχωρήσουν, αλλά στις ανακατατάξεις που αναμένονται σε σημαντικά πόστα του συλλόγου.

Έχει ακουσθεί στην πιάτσα, για παράδειγμα, ότι τρίζει καρέκλα του Πιερ Ισά, ο οποίος χρεώνεται αρκετά από τα λάθη της φετινής περιόδου στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ η σχετική φημολογία εντάθηκε όταν ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Μανόλο Σαλβαδόρ, του τεχνικού διευθυντή της Λεβάντε. 

Τώρα, το συγκεκριμένο σενάριο ενισχύεται ακόμα περισσότερο, αφού δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας lephoceen.fr, αναφέρει ότι ο Ισά βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαρσέιγ και πως ο πρόεδρος της ομάδας, Βινσέντ Λαμπρούν, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον τεχνικό διευθυντή των Ερυθρολεύκων.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει, μάλιστα, πως ο Ισά θα ήταν μία επιλογή που θα γινόταν αποδεκτή από τους οπαδούς της Μαρσέιγ καθώς αποτελεί πρώην παίκτη του συλλόγου. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιον επιθετικό αποφάσισαν ότι θέλουν στον Ολυμπιακό; Διάβασε το όνομα μόνο ΕΔΩ


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags