Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Του επιτέθηκαν ρατσιστικά και τον βάζουν να ζητήσει συγγνώμη!
| 2015-04-23 18:25:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Του επιτέθηκαν ρατσιστικά και τον βάζουν να ζητήσει συγγνώμη!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Του επιτέθηκαν ρατσιστικά και τον βάζουν να ζητήσει συγγνώμη!

Aπίθανα πράγματα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, καθώς ο Τόνι Σίλβα της ΤΣΣΚΑ Σόφια αναγκάστηκε να δηλώσει οτι δεν ήταν... ρατσιστική επίθεση η λέξη "μαϊμού" με την οποία τον χαρακτήρισαν οι οπαδοί της ομάδας του (!) μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Λοκομοτίβ Σόφια!
 

Μόλις έληξε το ματς, με ήττα της ΤΣΣΚΑ, οι οργισμένοι οπαδοί της ομάδας ζητούσαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και κάποιοι εξ αυτών αποκάλεσαν "μαϊμού" τον Πορτογάλο παίκτη!

Μια μέρα μετά ανέβηκε δήλωση του Τόνι Σίλβα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στην οποία υποστήριζε οτι δεν... ήταν ρατσιστικά τα σχόλια που άκουσε!

"Αγαπώ την ΤΣΣΚΑ και τους οπαδούς της. Ό,τι έγινε μετά το ματς με τη Λοκομοτίβ δεν ήταν ευχάριστο, αλλά όπως και να `χει τους καταλαβαίνω. Δεν είμαι χαρούμενος με την ήττα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που συνέβη μεταξύ εμένα και των οπαδών δεν ήταν ρατσιστικό και δεν μπορεί κάποιος να τις αποκαλέσει έτσι", δήλωσε ο Σίλβα, προφανώς κατόπιν πιέσεων από τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ προκειμένου να μην τιμωρηθεί...

Πάντως, η ΤΣΣΚΑ δεν θα γλυτώσει την τιμωρία, αφού στις εξέδρες οι οπαδοί της σήκωσαν ναζιστικές σημαίες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags