Facebook Pixel Ένταση στη Βουλή, αποτέλεσμα ουδέν...
| 2015-04-28 18:39:00

Ένταση στη Βουλή, αποτέλεσμα ουδέν...

Ένταση στη Βουλή, αποτέλεσμα ουδέν...

Χωρίς να προκύψει ουσιαστικό με αποτέλεσμα και χωρίς να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΕΠΟ τουλάχιστον στο θέμα της στελέχωσης των πειθαρχικών οργάνων του ποδοσφαίρου, συνεχίζεται η συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής.

Το μόνο που είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν μια σύντομη τοποθέτηση για την έρευνα της δικαιοσύνης στην ΕΠΟ μέλη της ηγεσίας της οποία κατηγορούνται για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας.

Κατά τη συζήτηση ειπώθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

Γκιρτζίκης: Το θέμα της δικαιοσύνης δεν μπορώ να το αγγίξω. Πιστεύουμε ότι θα κάνει τη δουλειά της προς την κατεύθυνση που πρέπει.

Σαράκης (δικηγόρος ΕΠΟ): Εμείς υποχρεωμένοι να υιοθετούμε τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA.

Κωνσταντινέας: Τον κώδικα ηθικής της FIFA τον έχετε υιοθετήσει;

Σαράκης: Aφήστε με να απαντήσω όπως θέλω

Κοντονής: Ενώ το καταστατικό σας λέει πώς να συγκροτούνται εσείς συγκροτείται πειθαρχικά όργανα χωρίς ούτε έναν τακτικό δικαστή.

Σαράκης: Υπήρχε αδυναμία λόγω της απόφασης του νομικού συμβουλίου του Κράτους.

Κοντονής: Τότε να δεχτείτε αυτό που νομοθετούμε. Το νομικό συμβούλιο του Κράτος δεν επιτρέπει μεικτά όργανα τακτικών δικαστών και δικηγόρων. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα για τακτικούς δικαστές. Τι θα κάνετε;

Σαράκης: Εμείς δεν είμαστε υπέρ να σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Γιατί να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας συνταξιούχος δικαστής;

Κωνσταντινέας: Eίδαμε κι αυτούς που βάλατε που τους απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο…

Χαϊκάλης: Δεν θα απαντήσετε γιατί άλλες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες έχουν διαφορετικό και δημοκρατικότερο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ; Tι έγινε με τον Περέϊρα που προκάλεσε με τη στάση του επεισόδια στη Λεωφόρο και το ΟΑΚΑ;

Πρόεδρος επιτροπής: Όλοι έχουμε το νου μου να καταλάβουμε τι είναι απάντηση και τι είναι μη απάντηση

Καμάρας: Να ψάξετε στα πρακτικά της Βουλής τις εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη για τα βρεγμένα ψηφοδέλτια και τα χρήματα που διακινήθηκαν. Αυτό είναι το αυτοδιοίκητο.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags