Facebook Pixel "Να βελτιωθούμε στα πλέι οφ"
| 2015-05-01 21:37:00

"Να βελτιωθούμε στα πλέι οφ"

"Να βελτιωθούμε στα πλέι οφ"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στη NOVA για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και το πως βίωσε την απουσία του από την αγωνιστική δράση για έναν μήνα. Τέλος, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα βόλεϊ του "Δικέφαλου" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ από την ομάδα του ΠΑΟΚ:

"Μόνο συγχαρητήρια της αξίζουν της ομάδας. Ήταν ότι πιο ωραίο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αυτή η επιτυχία. Περιμένουμε και εμείς να ζήσουμε τέτοιες μέρες και στο ποδόσφαιρο".

Για την απουσία του από την αγωνιστική δράση:

"Ήμουν ένα μήνα χωρίς στόχο, είχα ένα μήνα απραξίας με δεδομένη και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Είμαι μια χαρά, έκανα προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση".

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:

"Ο Λεβαδειακός παλεύει για τη σωτηρία του και αυτό τον κάνει επικίνδυνο και επομένως το ματς είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι θα έρθει για να κλειστεί στην Τούμπα όπως οι περισσότερες άμυνες και επομένως εμείς πρέπει να καταφέρουμε να διασπάσουμε μια ακόμη κλειστή άμυνα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όσα σημεία υστερούμε έτσι ώστε με την έναρξη των πλέι οφ να είμαστε πανέτοιμοι". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags