Facebook Pixel Είδηση από Θεσσαλονίκη: Αυτόν θέλει προπονητή ο ΠΑΟΚ!
| 2015-05-02 10:00:00

Είδηση από Θεσσαλονίκη: Αυτόν θέλει προπονητή ο ΠΑΟΚ!

Είδηση από Θεσσαλονίκη: Αυτόν θέλει προπονητή ο ΠΑΟΚ!

ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά αν το παλέψει ο Αγγελίδης μπορεί να τον φέρει στην Τούμπα!

Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα πληθαίνουν τα ονόματα που θα εμφανίζονται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ως υποψήφιοι για να καθίσουν στην άκρη του πάγκου του συλλόγου ή για να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Με το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα με τους τεχνικούς, που μπορεί να αναλάβουν τον Δικέφαλο, να είναι εκείνο του Πάουλο Σόουζα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με θητεία στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα ως προπονητής και, μάλιστα, δεν είναι αδιάφορες οι επιτυχίες του...

Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μάλιστα, τον Τζακ Αγγελίδη, έχουν συνεργαστεί για μία σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, από όπου υπάρχει και η γνωριμία τους.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Arena, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί διακαή πόθο του Αγγελίδη, που θέλει να τον φέρει στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Λέτε; Έχει ένα ενδιαφέρον πάντως, αν γίνουν πράξη τελικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, να δούμε τι θα λέει μετά ο Άγγελος Αναστασιάδης για το παλικάρι: μπορεί τελικά ή όχι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags