Facebook Pixel "Εμείς οι παίκτες φταίμε"
| 2015-05-04 21:45:00

"Εμείς οι παίκτες φταίμε"

"Εμείς οι παίκτες φταίμε"

Ο Τάσος Λαγός μίλησε μετά το τέλος του φιλανθρωπικού ματς με την Κηφισιά για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια τονίζοντας πως είναι ευθύνη των ποδοσφαιριστών και σημείωσε πως πρέπει οι πράσινοι να βελτιωθούν άμεσα

Ένα τεστ για σένα που ήσουν μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων, πως αισθάνεσαι;

"Ναι είμαι καλά, ήμουν εκτός μια εβδομάδα, δούλεψα με θεραπείες, τώρα νομίζω είμαι 100% έτοιμος, πήρα ένα παιχνίδι να ανέβω λίγο και μέσα στην εβδομάδα θα γίνω ακόμα καλύτερα για να έρθω στους ρυθμούς που θέλω".

Ήταν ένα τεστ πριν τα από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

"Δεν θα το έλεγα ότι είναι τεστ πριν τα ματς με τα Γιάννινα διότι έλειπαν πάρα πολλοί παίκτες σήμερα. Έπαιξαν περισσότερο οι μικροί και μερικοί από εμάς. Ήταν ένα φιλικό που με χαρά ήρθαμε εμείς να παίξουμε εδώ πέρα για το παιδί που έχει ένα πρόβλημα και να βοηθήσουμε με αυτό το φιλικό και συνεχίζουμε".

Σας επηρεάζουν όσα ακούγονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και η φημολογία των μεταγραφών;

"Σίγουρα επηρεάζουν άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο. Προσπαθούμε να μην τα ακούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο αλλά αυτό προσπαθούμε να κάνουμε να τα βγάζουμε αυτά έξω από το γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείξει στα πλέι οφ ένα διαφορετικό πρόσωπο;

"Ναι σίγουρα. Στα τελευταία ματς δεν δείχνουμε το πρόσωπο που θέλουμε. Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα το ξέρουμε ότι πρέπει να διορθώσουμε γρήγορα την απόδοση μας ώστε στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League".

Έχεις εντοπίσει τους λόγους για τους οποίους η ομάδα παρουσιάζει αυτή την εικόνα;

"Νομίζω είναι πολλοί οι λόγοι δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος, και αυτά που συμβαίνουν και αυτά που αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα εμείς και οι παίκτες φταίμε που στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Όλα μαζί κάνουν αυτή την εικόνα που δείχνουμε. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Έχουμε χάσει την επιθετικότητα που είχαμε στα τελευταία ματς και σίγουρα δεν παίρνουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags