Facebook Pixel Αποκάλυψη για το μέλλον του Σιμεόνε!
| 2015-05-06 17:22:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Σιμεόνε!

Αποκάλυψη για το μέλλον του Σιμεόνε!

Σίγουρα δεν θα μείνει για πάντα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαβάστε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα που θα κοουτσάρει...

Ο Ντιέγο Σιμεόνε ξεκαθάρισε πως δεν έχει όνειρο να μείνει για πάντα στην Ατλέτικο, καθώς κάποια στιγμή θέλει να πάει και σε άλλον σύλλογο και συγκεκριμένα στην Λάτσιο!

«Εχω πολλούς φίλους στην Ρώμη. Είμαι σίγουρος ότι μία μέρα θα προπονήσω την Λάτσιο, γιατί έτσι είναι η ζωή. Οπως είχα καταλάβει ότι θα επιστρέψω στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για την οποία έδωσα και την ψυχή μου, αυτό θα συμβεί και με την Λάτσιο» είπε ο Τσόλο σε συνέντευξη στην Lazialità, η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

«Αν είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω; Σίγουρα. Είμαι πεπεισμένος ότι σε όλες τις ομάδες που έπαιξα, θα επιστρέψω. Είναι η ζωή μου, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο. Η Λάτσιο ήταν ένα εκπληκτικό κομμάτι της καριέρας μου, εκείνο που ήμουν τον περισσότερο καιρό. Ηταν τέσσερα καταπληκτικά χρόνια. Ο κόσμος αξιολογούσε σωστά τα όσα έκανα και σιγά σιγά με εκτιμούσε σαν παίκτη. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψω στην Λάτσιο. Σήμερα είμαι ευτυχισμένος στην Ατλέτικο και μία μέρα θα είμαι εκεί μαζί σας, ντυμένος στα μαύρα, όπως μου αρέσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags