Facebook Pixel Κράξιμο Πουρσανίδη σε Ολυμπιακό!
| 2015-05-07 22:15:00

Κράξιμο Πουρσανίδη σε Ολυμπιακό!

Κράξιμο Πουρσανίδη σε Ολυμπιακό!

"Δυστυχώς το φετινό πρωτάθλημα δεν θα το θυμάται κανένας".

Ο Ηλίας Πουρσανίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του φετινού Ολυμπιακού και παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνει πως ο σύλλογος θα πρέπει να αλλάξει τακτική.

Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών μίλησε στην εκπομπή «Πρώτο Πλάνο» στο «Πρώτο Πρόγραμμα» για την φετινή «μάχη» στην Σούπερ Λιγκ, για την Εθνική Ελλάδας αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς αυτό το πρωτάθλημα δεν θα το θυμάται κανείς, αφού η ομάδα μας δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.Μπορεί όλοι όσοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό να χαρήκαμε ,αλλά δεν είδαμε κάτι καλό..Το γεγονός πως η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχει έναν βασικό κορμό,νομίζω πως αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.Πολλοί παίκτες φεύγουν ,άλλοι έρχονται,και αυτό είναι καλό για τον κόσμο που αρέσκεται στα νεα πρόσωπα ,όμως έτσι δεν μπορεί να γίνει μια ομάδα με διάρκεια.Βέβαια οι μετακινήσεις αποφέρουν έσοδα που είναι απαραίτητα,όμως θεωρώ πως οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα, ώστε να παίξει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.

Για την πορεία της Εθνικής τόνισε πως η γαλανόλευκη χάρισε επι δέκα χρόνια επιτυχίες που ήταν δυσανάλογη με την υποδομή του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία χαρακτήρισε μηδαμινή. Παράλληλα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σέρχιο Μαρκαριάν λέγοντας πως στο ματς της Βουδαπέστης παρά το γεγονός πως η Εθνική δεν νίκησε, έδειξε στοιχεία ομάδας.

Τέλος, όσον αφορά το σκάνδαλο που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πουρσανιδης ζήτησε γρήγορη ετυμηγορία,χαρακτήρισε το χώρο του ποδοσφαίρου βρώμικο όσο και την ελληνική κοινωνία ,καλώντας τους γονείς μην δηλητηριάζουν τα παιδιά τους λέγοντας τους σε καθημερινή βάση πως «τα πάντα είναι στημένα».

ΦΟΒΕΡΟ σχόλιο Αλέφαντου:         Σου πήραν και τα σώβρακα, απέτυχες, παραιτήσου!    

    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags