Facebook Pixel Μιγκέλ Βίτορ: "Είμαστε καλά αμυντικά, αλλά έχουμε ένα θέμα με την επίθεση"
| 2015-05-09 19:25:00

Μιγκέλ Βίτορ: "Είμαστε καλά αμυντικά, αλλά έχουμε ένα θέμα με την επίθεση"

Μιγκέλ Βίτορ: "Είμαστε καλά αμυντικά, αλλά έχουμε ένα θέμα με την επίθεση"

Μετά από απουσία δύο αγώνων λόγω τιμωρίας ο Μιγκέλ Βίτορ επιστρέφει στην δράση στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, αλλά και για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για την προσωπική του κατάσταση: "Αισθάνομαι καλά. Έλειπα σχεδόν τρεςι εβδομάδες και έτσι έχω ενέργεια και αυτό ίσως και να με βοηθήσει εν όψει και των πλέι οφ".

Για το πως είδε ως θεατής τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του:"Πήγαμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Κάναμε δύο καλά πρώτα ημίχρονα. Στα δεύτερα ημίχρονα δεν ήμασταν καλοί και δεχθήκαμε ορισμένες αντεπιθέσεις που δεν έπρεπε. Είμαστε καλά αμυντικά, αλλά έχουμε ένα θέμα με την επίθεση. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι στις προπονήσεις και θα το βελτιώσουμε".

Για το γεγονός ότι φέτος δεν σκοράρει όσο συχνά όσο την περασμένη σεζόν: "Κάποιες φορές έρχεσαι η μπάλα σε σένα για να σκοράρεις. Δεν μπορεί κάθε χρονιά να είναι σαν την περσινή. Φέτος έχω δύο γκολ και θα κοιτάξω να βάλω άλλα δύο μέχρι το τέλος της σεζόν".

Για τα πλέι οφ: "Μερικές φορές στο τέλος της σεζόν τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχει κούραση και γίνονται λάθη. Τα πλέι οφ είναι κάτι ιδιαίτερο. Τα άθη εκεί στοιχίζουν. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύετρό τους εαυτό για να βγουν πρώτες".

Για το πόσο σημαντική είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια: "Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να πάρουμε έναν ακόμη πόντο για τα πλέι οφ. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη".

Για όσα γίνονται τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ελλάδα: "Δεν μπορώ να τα καταλάβω όλα αυτά. Εγώ προσωπικά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για την ομάδα μου. Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση, αλλά αυτά εμένα δεν με αγγίζουν καθόλου".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: "Ξέρουμε ότι είναι μία γρήγορη ομάδα στην επίθεση. Θα προσπαθήσουν να μας "χτυπήσουν" στην κόντρα. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα, αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Ό,τι δηλαδή δεν κάναμε στα προηγούμενα ματς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags