Facebook Pixel Φοβερό! Αγοράζει "Μπεργκ" το καλοκαίρι ο Δώνης!
| 2015-05-10 10:40:00

Φοβερό! Αγοράζει "Μπεργκ" το καλοκαίρι ο Δώνης!

Φοβερό! Αγοράζει "Μπεργκ" το καλοκαίρι ο Δώνης!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του ένα τεράστιο ποσό για τον σέντερ φορ!

Όταν ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να πάει στην Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του, πολλοί ήταν εκείνοι που παραξενεύτηκαν.

Από την άποψη ότι ο Έλληνας τεχνικός ήθελε και συνεχίζει να θέλει να εργαστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και, ίσως, η θητεία του στην Αλ Χιλάλ να ήταν πισωγύρισμα.

Η πορεία του, πάντως, τον δικαιώνει, ενώ συλλέγει συνεχώς νέες εμπειρίες και ετοιμάζεται να συνεργαστεί με κορυφαίους ποδοσφαιριστές!

Γιατί όπως αναφέρει τιτίβισμα της στήλης "SportDog Penalty" του Σκύλου, ο Γ. Δώνης θα έχει στη διάθεσή του για να αγοράσει σέντερ φορ το προσεχές καλοκαίρι, το ποσό των 10 εκ. ευρώ!

Προσέξτε: Δεν είναι το μπάτζετ του αυτό! Αυτό το ποσό αφορά αποκλειστικά την έλευση ενός κορυφαίου σέντερ φορ στην Αλ Χιλάλ!

Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό, ανάλογο εκείνων που δαπανούν τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, που θα μπορούσε να ντύσει με τη φανέλα της ομάδας οποιονδήποτε παίκτη!

Σε μία πρόταση δέκα εκ. ευρώ, ποιος μπορεί να αρνηθεί;

Ο Δώνης μπορεί να αποκτήσει έναν παικταρά τύπου Μπεργκ (-δεν λέμε ότι θα αγοράσει τον Σουηδό, αλλά έναν επιθετικό με ευκολία στο σκοράρισμα, που να τον έχουν σαν Θεό και όλοι να θέλουν την παραμονή του) το προσεχές καλοκαίρι, που θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα του.

Και θα τον βοηθήσει να δημιουργήσει ένα ακόμα καλύτερο σύνολο, ικανό να πάει ακόμα ψηλότερα...

** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Απειλή σε Ολυμπιακό - Τι είπε ο Χάινς για τους Πειραιώτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags