Facebook Pixel "Καταφέραμε σε μια στιγμή να διεκδικούμε στα ίσα το πρωτάθλημα, αλλά..."
| 2015-05-11 23:25:00

"Καταφέραμε σε μια στιγμή να διεκδικούμε στα ίσα το πρωτάθλημα, αλλά..."

"Καταφέραμε σε μια στιγμή να διεκδικούμε στα ίσα το πρωτάθλημα, αλλά..."

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματά της, ενώ, αναφερόμενος στα play-off, επισήμανε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν ό,τι έκαναν και πέρυσι, προκειμένου να τερματίσουν στην πρώτη θέση. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ:
«Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, σκοράροντας πρώτοι. Στη συνέχεια, σε μια στιγμή αδράνειας, δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε. Ο ΠΑΣ ήταν γενικά απειλητικός όμως το παιχνίδι κύλησε καλύτερα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε καλύτεροι, κρατήσαμε τη μπάλα περισσότερο, επιτεθήκαμε σωστά και πετύχαμε και το γκολ της νίκης».

-Το μήνυμά του ενόψει play-off:
«Πιστεύω ότι εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε και πέρσι. Να παίξουμε δηλαδή καλή μπάλα, να κερδίσουμε τα παιχνίδια στα play-off ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση και να διεκδικήσουμε μία θέση για το Champions League».

-Για το αν είναι το φαβορί των play-off ο Παναθηναϊκός, λόγω του παρελθόντος:
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το φαβορί λόγω της προϊστορίας ή της φανέλας του Παναθηναϊκού. Θα δείξουμε στο τέλος ότι είμαστε το φαβορί αν και εφόσον έχουμε πάρει την πρώτη θέση και έχουμε παίξει καλά».

-Την άποψή του για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού:
«Θεωρώ πως η ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Σίγουρα είχαμε τα σκαμπανεβάσματα τα οποία θέλουμε να μειώσουμε. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε σε μια στιγμή να διεκδικούμε στα ίσα το πρωτάθλημα, όμως από εκεί και πέρα, υπήρξαν αρκετοί παράγοντες οι οποίοι μας σταμάτησαν».

-Για το πώς παρουσιάστηκε ο ίδιος τη φετινή σεζόν:
«Πιστεύω ότι είχα κάποιες καλές και κάποιες κακές εμφανίσεις. Εμένα πάντως το πρώτο μου μέλημα είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής μου ώστε να βοηθάω την Παναθηναϊκό στο έπακρο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags