Facebook Pixel Γεωργίου speaking για Κομπότη!
| 2015-05-12 13:54:00

Γεωργίου speaking για Κομπότη!

Γεωργίου speaking για Κομπότη!

Τελικά, έγινε κι αυτό. «Εκοιμήθει» ο Κομπότης. Μάλιστα, κύριοι, «εκοιμήθει» ο Κομπότης.

Υπάρχει, όμως, πιθανότητα να μην έχει στην ουσία «κοιμηθεί», αλλά να ‘χει πάθει νεκροφάνεια. Και σε λίγο καιρό, «τσουπ», να αναστηθεί. Και μαζί του να αναστηθεί και ο Λεβαδειακός.

Αντε,θα το κάνω πενηνταράκια, για να καταλάβετε τι εννοώ. Κανονικά, μεθαύριο Τετάρτη, πρέπει να επικυρωθεί επίσημα η βαθμολογία της Α’ Εθνικής. Αν όντως γίνει η επικύρωση, τότε ο Λεβαδειακός, ότι και να γίνει στη συνέχεια δεν θα έχει καμιά πιθανότητα να γλιτώσει και οριστικά θα έχει πέσει στην Β’ Εθνική.

Αν, όμως δεν επικυρωθεί η βαθμολογία και στη συνέχεια τιμωρηθεί η Βέροια με υποβιβασμό για τους γνωστούς λόγους, τότε τη θέση της στην Α’ Εθνική θα την πάρει ο Λεβαδειακός. Ετσι ακριβώς είχε σωθεί πριν 4 χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης και είχε πέσει ο Ηρακλής.

Αν, όμως, επικυρωθεί μεθαύριο επίσημα η βαθμολογία, και στη συνέχεια τιμωρηθεί η Βέροια με υποβιβασμό, τότε τη θέση της στην Α’ Εθνική θα την πάρει ο τρίτος της βαθμολογίας των πλεϊ- οφ της Β΄ Εθνικής, δηλαδή, ή , η Λάρισα, ή, ο Απόλλωνας. Αντε να δούμε, τι έργο θα δούμε τις προσεχείς μέρες. Εγχρωμο και σινεμασκοπ...

Πηγή: Real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags