Facebook Pixel Απόφαση-βόμβα για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0!
| 2015-05-15 13:45:00

Απόφαση-βόμβα για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0!

Απόφαση-βόμβα για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0!

Τιμωρία-καταπέλτης στον Γιώργο Αρβανιτίδη από τον ανακριτή! Διπλός περιοριστικός όρος που τον «τελειώνει» από το ελληνικό ποδόσφαιρο – Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η απόφαση;

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος απολογήθηκε δύο ώρες για την υπόθεση του πολύκροτου αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης επέβαλλε διπλό περιοριστικό όρο στο προηγούμενο αφεντικό της Βασίλισσας του Βορρά που του απαγορεύει οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, αλλά και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αρβανιτίδης βαρύνεται με τα αδικήματα της δωροδοκίας-δωροληψίας και της αλλοίωσης αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, το πρώην αφεντικό της Βέροιας αρκέστηκε να πει ότι: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη".

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι μπορεί να σημαίνει αυτή η απόφαση του ειδικού ανακριτή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Ανδρεάδης έχει βάσιμες ενδείξεις ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια χειραγωγήθηκε, όπως υποστήριξαν και στις καταθέσεις τους οι Νίκος Γεωργέας και Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Αρβανιτίδης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Νίκου Γεωργέα, του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, του στοιχηματικού αναλυτή, Νίκου Παναγόπουλου, του Αλέξη Κούγια, καθώς και κατά αγνώστων για ηθική αυτουργία στην ψευδορκία.

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ όλες οι φάσεις του επιμάχου αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0! Δείτε 10λεπτο βίντεο ΕΔΩ
 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags