Facebook Pixel "Κεραυνοί" Κάμπος: "Υπεύθυνος ο Καλαϊτζίδης"!
| 2015-05-18 16:14:00

"Κεραυνοί" Κάμπος: "Υπεύθυνος ο Καλαϊτζίδης"!

"Κεραυνοί" Κάμπος: "Υπεύθυνος ο Καλαϊτζίδης"!

Τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη κατονόμασε ως υπεύθυνο για την αποτυχία του Άρη να ανέβει στην FootballLeagueο πρώην προπονητής του Άρη Πάουλο Κάμπος μιλώντας στο Metropolis 95.5

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες ήταν μια μέρα τραγωδίας για τον Άρη. Είμαι πολύ λυπημένος και θυμωμένος. Δεν έπρεπε ο Άρης να είναι σε αυτήν την κατάσταση, να μην μπορεί να ανεβεί στην Β’ Εθνική. Όταν ήμουν εγώ κάναμε εξαιρετική δουλειά. Ο τεχνικός διευθυντής που εν συνεχεία έγινε προπονητής αυτός ήταν που δημιούργησε τα προβλήματα. Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν 11η με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Από τότε που ήρθα, οι παίκτες ήταν ικανοποιημένοι, χαίρονταν να κάνουν προπόνηση. Το διάστημα που ήταν να φύγω οι παίκτες έλεγαν να μην έρθει ο Καλαϊτζίδης γιατί είχε κακή συμπεριφορά απέναντί τους. Όταν εκλέχθηκε ο Κάλας και πήρε την ομάδα, παρ’ ότι η δουλειά μου ήταν καλή δεν με κράτησε. Όταν ανέλαβε τεχνικός διευθυντής για 11 μέρες δεν με είδε ποτέ, δεν με κάλεσε ούτε μια φορά. Έδιωξε τον Τοπαλίδη, όλο το τεχνικό τιμ, έφερε παίκτες χωρίς να με ρωτήσει και μετά ζήτησε να με συναντήσει απλά για να μου πει πως δεν μπορώ να μείνω επειδή δεν είμαι Ευρωπαίος».

Για τα προβλήματα που είχαν οι παίκτες με τον Καλαϊτζίδη: «Το πρόβλημα που είχαν οι παίκτες ήταν πως τους μιλούσε άσχημα. Με παρακαλούσαν να μείνω στην ομάδα, να μην φύγω. Όλοι οι παίκτες μου το ζήτησαν αυτό, εκτός από τις επιλογές του Καλαϊτζίδη».

Για το πώς ένιωσε όταν έφυγε: «Όταν μου το ανακοίνωσε ήταν έκπληξη για μένα. Πώς γίνεται εγώ να μην μπορώ να είμαι στη Γ’ Εθνική με τον Άρη. Ξεκίνησα με τον Αστέρα στη Β’ Εθνική, τον ανέβασα στην Α’ Εθνική, νικήσαμε μεγάλες ομάδες, αναδείχθηκα προπονητής της σεζόν. Γιατί να μην μπορώ να συνεχίσω να είμαι προπονητής του Άρη;»

Για το αν θεωρεί πως δημιουργήθηκε εντέχνως το πρόβλημα με το δίπλωμα: «Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα. Ήθελε να με διώξει για να πάρει τη θέση του προπονητή. Πήγα στην FIFA μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να τρέξω κάποια διαδικαστικά θέματα και να παραμείνω».

Για το αν ο Άρης θα ανέβαινε με αυτόν προπονητή: «100% θα ανέβαινε. Δουλεύαμε πολύ καλά, δεν χάναμε παιχνίδια. Δείτε ποιος έχασε τα κρίσιμα ματς. Αυτός που ήταν πριν από μένα στην ομάδα και μετά από μένα».

Για το αν έχει να πει κάτι στον Καλαϊτζίδη: «Αν ήταν σωστός άνθρωπος, το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να έρθει να μου μιλήσει. Να μου πει τι θέλει και να μην κρύβεται. Ο άσχημος χαρακτήρας και η άσχημη συμπεριφορά ποτέ δεν κερδίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags