Facebook Pixel Γύρισε το μάτι του Αναστασίου με Βοσκάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-05-20 21:45:00

Γύρισε το μάτι του Αναστασίου με Βοσκάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γύρισε το μάτι του Αναστασίου με Βοσκάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο που δεν όρμησε στον διαιτητή ο Έλληνας προπονητής! Γιατί "τρελάθηκε" και τι του φώναζε μπροστά στο πρόσωπό του; Δείτε το απίστευτο σκηνικό που έγινε στην Τρίπολη! 

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βοσκάκη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Τρίπολη με τον Αστέρα, είχε ο Γιάννης Αναστασίου.

Μπορεί στο τέλος η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-0 να μην επέτρεψε σε κανέναν να ασχοληθεί με τον ρέφερι, όμως στο πρώτο 45λεπτο ο κόουτς των Πρασίνων ήταν συνεχώς όρθιος και δεν ήταν λίγες οι φορές που διαμαρτυρήθηκε πάρα πολύ έντονα τόσο στον πρώτο διαιτητή όσο και στον τέταρτο.

Στο φινάλε μάλιστα του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε και μία κορυφαία στιγμή, όταν ο Βοσκάκης έδωσε ένα φάουλ στον Αστέρα έξω από την περιοχή του Στιλ, απόφαση που ...έβγαλε από τα ρούχα του τον Αναστασίου.

Ο Βοσκάκης για να τον ηρεμήσει πήγε κοντά του στον πάγκο και προσπάθησε να εξηγήσει την απόφασή του, όμως ο προπονητής του Τριφυλλιού ήταν έξαλλος και του τα ...έψαλε για τα καλά.

Μάλιστα, το σχετικό στιγμιότυπο "έπιασε" και η κάμερα της Nova, όπου και φάνηκε ο Αναστασίου να φωνάζει στον Βοσκάκη: "Τι σφυρίζεις; Σε παρακαλώ πολύ, είσαι πολύ ευαίσθητος!".

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο... 

ΠΟΙΟΣ ΣΙΣΕ; Αυτόν τον επιθετικό θέλει πίσω στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου! Η αποκάλυψη   ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags