Facebook Pixel Πρώην του Ολυμπιακού ο Ρότσα στον Παναθηναϊκό!
| 2015-05-27 10:15:00

Πρώην του Ολυμπιακού ο Ρότσα στον Παναθηναϊκό!

Πρώην του Ολυμπιακού ο Ρότσα στον Παναθηναϊκό!

ΠΟΙΟΣ ξένος μέσος, με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και σύντομο πέρασμα από τους Ερυθρόλευκους, λέγεται ότι απασχολεί το Τριφύλλι; Διαβάστε τι αναφέρει ξένο ρεπορτάζ.

Στόχος του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο. Όπως ανέφερε, μάλιστα, η ιστοσελίδα "livenews.com.cy", οι Πράσινοι έκαναν κρούση στον ΑΠΟΕΛ για τον 26χρονο χαφ, χωρίς ωστόσο να λάβουν θετική απάντηση.

Το ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο αναφέρει ότι η κυπριακή ομάδα ζήτησε ένα σημαντικό ποσό για να παραχωρήσει τον παίκτη, κάτι που προφανώς δεν μπορεί προσφέρει το Τριφύλλι.

Όπως και να έχει, το σχετικό δημοσίευμα δείχνει να έχει κάποια βάση, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παραδοσιακά απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι Πράσινοι ήθελαν τον Αργεντινό μέσο από τότε που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και πριν να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι ο Ντε Βινσέντι αποτελεί μεγάλη αδυναμία του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο "Ινδιάνος", που επέστρεψε στην "πράσινη" ΠΑΕ και έχει ενεργό ρόλο στις μεταγραφές, εκτιμάει απεριόριστα τις ικανότητες του συμπατριώτη του και είχε εισηγηθεί και στο παρελθόν την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, τώρα που έχει πάλι πόστο στην ομάδα, να έριξε ξανά στο τραπέζι την περίπτωση του πρώην "ερυθρόλευκου" μέσου.

Ο Ντε Βινσέντι, βέβαια, δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες. Αν και ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι του 2013, επί Μίτσελ τότε, δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τον απέκτησε τελικά το περασμένο καλοκαίρι έναντι 500.000 ευρώ.

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ έρχεται στον Ολυμπιακό από τον Μαρινάκη! Ρεπορτάζ με ονόματα   ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags