Facebook Pixel Απίθανος Βασιλάκης για τη φάση Τζαβέλλα-Μπεργκ!
| 2015-05-28 14:45:00

Απίθανος Βασιλάκης για τη φάση Τζαβέλλα-Μπεργκ!

Απίθανος Βασιλάκης για τη φάση Τζαβέλλα-Μπεργκ!

Ή εμείς δεν ξέρουμε ποδόσφαιρο ή δε βλέπουμε καλά! Δεν εξηγείται αλλιώς το σχόλιο του καθηγητή διαιτησίας για το απίθανο μαρκάρισμα στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Όχι, δείτε και πείτε μας... 

Αν είδατε το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας, θα είδατε και το απίθανο μαρκάρισμα του Τζαβέλλα στον Μπεργκ, μέσα στην περιοχή, στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δεν το είδατε, έχουμε το υλικό (κεντρική φωτογραφία στο θέμα και βίντεο) για να βγάλετε κι εσείς τα συμπεράσματά σας...

Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, εμείς τουλάχιστον, βλέπουμε τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να αγκαλιάζει κανονικότητα τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και μετά από παρατεταμένο τράβηγμα να τον ρίχνει στο έδαφος.

Μπορεί, λέμε μπορεί, λίγο πριν την πτώση, να βάζει και ο Μπεργκ το χέρι του πάνω στον Τζαβέλλα, ωστόσο έχει προηγηθεί ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αγκάλιασμα από τον διεθνή άσο του Δικεφάλου. Μέχρι και ο σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού την ώρα του ριπλέι της φάσης σχολίασε ότι ..."αυτό που βλέπουμε εδώ από τον Τζαβέλλα μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι"!

Ο Περικής Βασιλάκης, πάντως, είχε αντίθετη άποψη για τη φάση θεωρώντας ότι ήταν καθαρή, ενώ έδωσε δίκιο για την απόφαση του διαιτητή να δείξει "παίζετε" και κίτρινη κάρτα για την κοκορομαχία που ακολούθησε. Προφανώς, λοιπόν, ή εμείς δεν ξέρουμε τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου που επιτρέπουν αγκάλιασμα του αμυντικού στον αντίπαλο επιθετικό, ή δε βλέπουμε καλά και πρέπει να πάμε το κοιτάξουμε!

Δείτε κι εσείς την επίμαχη φάση μετά το 4:30 του βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας...   

ΕΠΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ στον "αδυνατούλη και κοντό" Γιώργο Γεωργιάδη! Απολαύστε τον   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags