29/05/15 - 22:19

Θα γίνει το «μπαμ» με Αντσελότι;

Ο ίδιος ακόμα το σκέφτεται αν θα κάτσει στην... άκρη έναν χρόνο για να ξεκουραστεί, όμως ο πρόεδρος είναι σίγουρος πως στο τέλος θα τον πείσει να κάτσει στον πάγκο.  

Θα γίνει το «μπαμ» με Αντσελότι;
32.072views 0shares

Σίγουρος πως θα πείσει τον Αντσελότι να γυρίσει στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Πιστεύω ότι είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες ο Αντσελότι να γίνει ο νέος προπονητής της Μίλαν. Όχι μόνο επειδή εγώ και ο Γκαλιάνι αγαπάμε τον Καρλέτο αλλά επειδή, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όλοι οι οπαδοί της Μίλαν που με συναντούσαν με παρότρυναν να φέρω πίσω τον Αντσελότι.

Τον άκουσα και μου φάνηκε δυνατός, με τη συνήθη επιθυμία για νίκες. Είναι νικητής, έχει κερδίσει σε όποιο μέρος έχει εργαστεί. Τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή χειρουργική επέμβαση και μετά θα πάρει την απόφασή του που συνδέεται και με την οικογένειά του»,
αποκάλυψε με σημερινές δηλώσεις του στην "Sportmediaset" ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και συνέχισε:

«Ελπίζω η απάντηση που θα δώσει να είναι θετική για τη Μίλαν επειδή αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα. Κόντε, Μιχαΐλοβιτς και Έμερι ως πιθανές εναλλακτικές λύσεις;

Δεν θέλω να εξετάσω άλλες λύσεις πέρα του Αντσελότι. Αυτά θα τα κοιτάξουμε μετά, σε περίπτωση που δεν έρθει ο Αντσελότι, Όμως θα έρθει και έτσι δεν θα συζητήσουμε καθόλου αυτές τις περιπτώσεις».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ