Facebook Pixel Θα γίνει το «μπαμ» με Αντσελότι;
| 2015-05-29 22:19:00

Θα γίνει το «μπαμ» με Αντσελότι;

Θα γίνει το «μπαμ» με Αντσελότι;

Ο ίδιος ακόμα το σκέφτεται αν θα κάτσει στην... άκρη έναν χρόνο για να ξεκουραστεί, όμως ο πρόεδρος είναι σίγουρος πως στο τέλος θα τον πείσει να κάτσει στον πάγκο.
 

Σίγουρος πως θα πείσει τον Αντσελότι να γυρίσει στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Πιστεύω ότι είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες ο Αντσελότι να γίνει ο νέος προπονητής της Μίλαν. Όχι μόνο επειδή εγώ και ο Γκαλιάνι αγαπάμε τον Καρλέτο αλλά επειδή, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όλοι οι οπαδοί της Μίλαν που με συναντούσαν με παρότρυναν να φέρω πίσω τον Αντσελότι.

Τον άκουσα και μου φάνηκε δυνατός, με τη συνήθη επιθυμία για νίκες. Είναι νικητής, έχει κερδίσει σε όποιο μέρος έχει εργαστεί. Τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή χειρουργική επέμβαση και μετά θα πάρει την απόφασή του που συνδέεται και με την οικογένειά του»,
αποκάλυψε με σημερινές δηλώσεις του στην "Sportmediaset" ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και συνέχισε:

«Ελπίζω η απάντηση που θα δώσει να είναι θετική για τη Μίλαν επειδή αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα. Κόντε, Μιχαΐλοβιτς και Έμερι ως πιθανές εναλλακτικές λύσεις;

Δεν θέλω να εξετάσω άλλες λύσεις πέρα του Αντσελότι. Αυτά θα τα κοιτάξουμε μετά, σε περίπτωση που δεν έρθει ο Αντσελότι, Όμως θα έρθει και έτσι δεν θα συζητήσουμε καθόλου αυτές τις περιπτώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags