Facebook Pixel Ποιον κάλυπτε ο Ζωγράφος
| 2015-05-30 10:45:00

Ποιον κάλυπτε ο Ζωγράφος

Ποιον κάλυπτε ο Ζωγράφος

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στο SportDog αυτά που είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

"Ένα-δύο-τρία, γαμιέται η διαιτησία" είναι ένα πολυχρησιμοποιημένο σλογκανάτο σύνθημα της εξέδρας, που εκφράζει την υποβόσκουσα σεξουαλική διάσταση που χαρακτηρίζει την οπαδική κουλτούρα του Έλληνα. Δεν είναι τυχαίο, ότι όλες οι χυδαιότητες στο γήπεδο έχουν σχέση με το σεξ. Όταν βρίζουν τον πρόεδρο να βάλει στον κώλο του τα λεφτά του, ότι η μάνα αντίπαλου ποδοσφαιριστή ή, του διαιτητή είναι πουτάνα.

Ο οπαδός πηδάει. Οι άλλοι τον παίρνουν. Έτσι το εννοεί η εξέδρα. Κανένα πρόβλημα και κανένα μπινελίκι σε βάρος του προέδρου της αντίπαλης ομάδας, του υποτιθέμενου σπρώχτη του πακέτου στον άλλο δωροκηθέντα διαιτητή. Θα τα ακούσει το κοράκι που "τα πήρε", όχι ο πρόεδρος που "τα έδωσε".

Το βρώμικο νιτερέσο έχει δύο πλευρές. Χωρίς να δωροδοκήσει κάποιος δεν θα συντελεστεί το αδίκημα. Ο οπαδός, όμως, θα τα χώσει μόνον σ΄ αυτόν που βλέπει, στον διαιτητή. Λες και ο βρωμιάρης διαιτητής υποχρέωσε, εκβίασε το λάδωμά του από τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας.

Όταν μιλάει ο Αχιλλέας Μπέος που ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, σαν οργανωμένος οπαδός του Πανιωνίου, είναι σα να κρατάει σφυρί και καρφώνει ταβανόπροκες στον άλλονα. Για τον Χριστόφορο Ζωγράφο, που εκτελούσε χρέη αρχιδιαιτητή και παραιτήθηκε ο δήμαρχος του Βόλου είπε απίστευτα πράγματα.

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λαμόγιο και ξευτύλας από τον Ζωγράφο. Κακώς ήταν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έπρεπε να παραιτηθεί εδώ και μήνες".

Δεν είναι ανεύθυνο άτομο ο Μπέος. Πολύ περισσότερο σα δήμαρχος πλέον, κι όχι σε χωριό, δεν μπορείς να δεχθείς ότι αμολάει παπαριές. Ποτέ, άλλωστε, δεν σταμάτησε ο Μπέος να παρακολουθεί τα του ποδοσφαίρου από πολύ κοντά.

Ο Ζωγράφος στην ΚΕΔ είχε τον πρώτο λόγο. Αυτός όριζε τους διαιτητές. Και ο Μπέος λέει για τον αρχιδιαιτητή που τον "δώσανε" από τα κανάλια, που τον διέσυραν με τον πιο σκληρό, ωμό, απάνθρωπο τρόπο, ότι ο κύριος είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο. Ώπα, ρε, Αχιλλέα.

Λαμόγιο ο Ζωγράφος. Μάλιστα. Αρχιλαμόγιο. Μάλιστα. Με ποιον λαμογιάρησε, όμως; Ποιος κάλυπτε, ποιος εξυπηρετούνταν με το λαμογιστάν στη διαιτησία; Αυτό δεν το λέει ο Μπέος που τα ξέρει όλα.

ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό, καταγράφει ο apodytiriakias.gr 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags