Facebook Pixel Δεν τη βάζει με τίποτα, λέμε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-06-09 14:30:00

Δεν τη βάζει με τίποτα, λέμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τη βάζει με τίποτα, λέμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο όνομα που γράφτηκε για την επίθεση της ΑΕΚ, δε φαίνεται να έχει και την καλύτερη σχέση με τα δίχτυα. Δείτε τα στατιστικά του και το βίντεο και θα καταλάβετε... 

Η ΑΕΚ ψάχνει ενίσχυση για τη γραμμή κρούσης και το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ότι ενδιαφέρει σοβαρά είναι αυτό του Γκονσάλο Ζάρατε της Γιουνγκ Μπόις.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι μία περίπτωση που εξετάζεται από τους ανθρώπους της Ένωσης για την ενίσχυση της επίθεσης, ωστόσο αν τον θέλουν οι Κιτρινόμαυροι για να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό, μάλλον κοιτάνε λάθος παίκτη!

Ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται με άνεση και στα δύο άκρα της γραμμής κρούσης, δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα δίχτυα κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τη στατιστική του.

Τα τελευταία χρόνια, στις δύο ομάδες που έχει παίξει μπάλα, από το 2010 έως το 2012 στη Σάλτσμπουργκ και από το 2012 έως σήμερα στη Γιουνγκ Μπόις, έχει σκοράρει μόλις 15 γκολ σε σύνολο 125 αγώνων! Μιλάμε για ένα ποσοστό σκοραρίσματος 0,12% ανά παιχνίδι!

Μπορεί να πρόκειται για έναν παίκτη που πατάει περιοχή και έχει τη δυνατότητα να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο είναι ...τσακωμένος με το γκολ. Θα το διαπιστώσετε, βέβαια, καλύτερα και από το παρακάτω βίντεο, όταν ο τύπος κατάφερε να χάσει ένα σίγουρο γκολ σε κενή εστία!

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι καλός παίκτης ή δεν έχει άλλες αρετές μέσα στο γήπεδο. Πάντως, το γκολ ...δεν το έχει σίγουρα!

Απολαύστε τον...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags