Ο Τούντορ διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ, αλλά η συμφωνία δεν έκλεισε χωρίς να είναι απόλυτα ξεκάθαρο τι συνέβη και ο Κροάτης που χθες το βράδυ ήταν φαβορί, έφθασε στο κρίσιμο σημείο, αλλά δεν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρνεσεν αναζητά προπονητή και συζητά εδώ και 20 μέρες (δεν είναι μεγάλο διάστημα, αλλά ο ΠΑΟΚ πιέζεται και οι μέρες είναι πολύτιμες) όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια να κλείσει ο πρώτος υποψήφιος (όχι ο Τούντορ) δεν καρποφόρησε (μέχρι τώρα) και οι επαφές με τους επόμενους στόχους συνεχίζονται. Ένας από τους υποψήφιους ήταν ο 37χρονος Κροάτης, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι και ο μοναδικός.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και αποδεικνύεται μέχρι στιγμής από την απόρριψη προτάσεων που δέχεται ο Άρνεσεν, είναι ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με μεγαλύτερους σε ηλικία προπονητές.

Την Τρίτη στις 16 Ιουνίου ο Δανός αθλητικός διευθυντής επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και ο στόχος που έχει είναι να παρουσιαστεί και να αναλύσει το πλάνο του μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες της εβδομάδας. Αυτό προφανώς θα γίνει και με το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ να δίνει το παρών.

Πηγή: paok24.com