Facebook Pixel Βγάλτε τις φανέλες!
| 2015-06-13 23:36:00

Βγάλτε τις φανέλες!

Βγάλτε τις φανέλες!

Νέα ήττα-ντροπή με 2-1 από τους... ψαράδες των Φερόε και δίκαιο αποκλεισμός από το Euro 2016, αφού είμαστε η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Δυο δοκάρια (Μήτρογλου, Καρέλης) και το γκολ της τιμής ο Παπασταθόπουλος

Δεν είναι ή εξευτελιστική ήττα με 2-1 από τους "ψαράδες" των Φερόε και ο αποκλεισμός, που ούτως ή άλλως μετά το "διπλό" των Ούγγρων στο Ελσίνκι ήταν δύσκολη και η τρίτη θέση... Είναι το "γαμώτο" για μια ομάδα που πέρυσι τέτοια εποχή παραλίγο να προκριθεί στους "8" του Μουντιάλ και τώρα διασύρεται... Ναι κάναμε 22 τελικές, είχαμε δυο δοκάρια (Μήτρογλου, Καρέλης), δεν μέτρησε κακώς γκολ του Μήτρογλου, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν, όταν χάνεις από ερασιτέχνες. Κρίμα, πολύ κρίμα, όμως όπως στρώσαμε, έτσι θα κοιμηθούμε, ενώ και η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη. Καληνύχτα Ελλάδα και καλή τύχη...

Όχι ρε παιδιά!

Υποτονικό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής μας, με τους παίκτες να δυσκολεύονται με τον πλαστικό χλοοτάπητα σε αντίθεση με τα Φερόε που απείλησαν με τον Εντμούντσεν δις στο 1` και στο 7`... Τέλος πάντων από το 10` και μετά... σοβαρευτήκαμε και στο 13` ο "Φέτφα" έφτασε κοντά στο 0-1 με δυνατό σουτ, ενώ στο 15` ο νεοεισελθών Ντάβιντσεν κράτησε το 0-0 στο σουτ του Καρέλη.

Η Εθνική είχε την μπάλα και προσπαθούσε να σπάσει τη ζώνη των γηπεδούχων με ενέργειες των Λάζαρου και Κονέ, οπότε και προήλθε η ευκαιρία του Μήτρογλου στο 18`. Το ματς μετά είχε αρκετές διακοπές κάποια νεύρα και καθόλου ρυθμό. Με τα πολλά ο Μήτρογλου στο 32` δεν μπόρεσε (η μπάλα έγλειψε το δοκάρι) και στο επόμενο λεπτό ο Χάνσον με άψογο σουτ (η μπάλα βρήκε και στον Μανωλά) έκανε το 1-0!!! Με σύστημα "γέμισε την περιοχή με σέντρες" και χάνοντας εύκολα την μπάλα στο κέντρο εμείς... δεν, ενώ παραλίγο να δεχτούμε και δεύτερο στο 40`... ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!Χάναμε από τα Φερόε στο ημίχρονο...

Πλάκα κάνετε έτσι;

O Nίνης πήρε τη θέση του Χριστοδουλόπουλου στο β` μπας και οργανωνόμασταν κάπως καλύτερα και να παίξουμε λίγο κάθετα... Όντως, με τη διάταξη σε 4-2-3-1 και τον Νίνη ορεξάτο (έχασε κι ευκαιρία στο 51`), είχαμε δοκάρι με τον Καρέλη στο 53` και το παλεύαμε.. Το γκολ του Μήτρογλου δεν μέτρησε στο 56` για επιθετικό φάουλ με την Ελλάδα να πιέζει για το 1-1 και στο 61` ο φορ του Ολυμπιακού να χάνει κι άλλη ευκαιρία για γκολ στην 16η τελική μας.

Το καλό μας διάστημα δεν έφερε την ισοφάριση και πλέον κυνηγούσαμε και τον χρόνο... Τα πάντα βέβαια τέλειωσαν στο 70` όταν σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις που έκαναν τα Φερόε στο β` μέρος έκαναν το 2-0 με τον Όλσεν και "γεια σας"... Έβαλε και τον Κολοβό ο Μαρκαριάν αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια και παραλίγο να "φάμε" και τρίτο. Το γκολ της παρηγοριάς ήρθε από τον Παπασταθόπουλο στο 84`, όμως ήταν πλέον αργά παρότι πιέσαμε όσο μπορούσαμε και το τελικό σφύριγμα μας βρήκε ηττημένους και αποκλεισμένους.  

Ν. Φερόε (Όλσεν): Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (12' λ.τ. Ντάβιντσεν), Χολστ (74' Φερό), Βατνχάμαρ, Έντμουντσον (90+2' Γιόνσεν), Χάνσεν.
Ελλάδα (Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Κονέ (81' Φούντας), Καρέλης, Φετφατζίδης (71' Κολοβός), Μήτρογλου.

Γκολ: 32' Χάνσον, 70' Όλσεν / 84' Παπασταθόπουλος
Κάρτες:
27' Μπενιάμινσεν, 55' Χάνσεν, 76' Φερό, 84' Όλσεν / 57' Τοροσίδης, 90' Καρέλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags