Facebook Pixel Έτοιμος ο διάδοχος του Μαρκαριάν από τον "Κάρα"!
| 2015-06-16 11:00:00

Έτοιμος ο διάδοχος του Μαρκαριάν από τον "Κάρα"!

Έτοιμος ο διάδοχος του Μαρκαριάν από τον "Κάρα"!

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Μαρκαριάν λήγει τον Γενάρη κι αν δεν ανανεωθεί, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής! Ποιος θα είναι;

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Μαρκαριάν με την Εθνική ομάδα λήγει τον προσεχή Γενάρη και προβλέπει αυτόματη ανανέωση για ένα χρόνο σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016.

Τώρα, που η Ελλάδα αποκλείστηκε, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η ΕΠΟ σε νέο συμβόλαιο με τον Ουρουγουανό τεχνικό, αν και δεν είναι σε καμία περίπτωση ο βασικός υπεύθυνος για την κατάντια της "γαλανόλευκης".

Το "διαζύγιο" της Εθνικής με τον Μαρκαριάν μπορούμε να πούμε ότι ...προαναγγέλθηκε και από τον ίδιο τον Ουρουγουανό, μετά την ήττα-ντροπή από τα Νησιά Φερόε, όταν είπε ότι ο Καραγκούνης πρέπει να καθίσει με την ΕΠΟ να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα με νέο τεχνικό στον πάγκο.

"Πρέπει να σώσουμε πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω πως η πολιτική της ομοσπονδίας θα πρέπει να αλλάξει. Μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. Καραγκούνη) να ψάξουν για έναν προπονητή που να είναι για το καλύτερο. Κοιτώντας μπροστά να σώσουν ότι μπορούν και να κάνουν κάτι καλύτερο. Είναι ποδόσφαιρο. Δεν θέλεις να χάνεις", δήλωσε ο έμπειρος κόουτς, αν και στη συνέχεια, βέβαια, προσπάθησε να τα ...μαζέψει, προφανώς για να ρίξει τους τόνους, λέγοντας πως έχει συμβόλαιο με την Εθνική και θέλει να το τιμήσει. 

Ο Γιώργος Καραγκούνης, λοιπόν, επεξεργάζεται το "αύριο" της Εθνικής και έχει στο μυαλό του ήδη τον πιθανό διάδοχο του Μαρκαριάν. Πρόκειται για έναν επίσης πολύ έμπειρο τεχνικό, άριστο γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας που έχει θητεία σε εθνική ομάδα, ενώ έχει συνεργαστεί ξανά με τον "Κάρα", όπως είχε συμβεί, άλλωστε, και με τον Σέρχιο.

Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και έχει δηλώσει πως είναι όνειρό του να αναλάβει κάποια στιγμή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το όνομα του Αναστασιάδη είχε ακουσθεί για τον πάγκο της Εθνικής και στα μέσα της σεζόν, όταν ακόμα βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ωστόσο στην Εθνική δεν μπορούσαν να περιμένουν πότε ο Άγγελος θα αποχωρούσε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πρόκριναν την περίπτωση του Μαρκαριάν.

Ανάμεσα στον Καραγκούνη και τον Αναστασιάδη υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός, ενώ θυμίζουμε ότι πριν κρεμάσει τα παπούτσια του ο "Κάρα" και αναλάβει πόστο στην Εθνική, είχε ακουσθεί ότι ο Άγγελος τον ήθελε στον ΠΑΟΚ για να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.  

ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα σκέφτεται να φέρει στην Ελλάδα τον Αντρέας Ίβανσιτς; "Κλικ" ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags