Facebook Pixel Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με Βιδάλ!
| 2015-06-17 21:03:00

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με Βιδάλ!

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με Βιδάλ!

Τι και αν είχε σοβαρό τροχαίο υπό επήρρεια μέθης, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του; Αν σε λένε Αρτούρο Βιδάλ, ακόμα και με 1,2 μιλιγκράμ αλκοόλ στο αίμα σου να σε πιάσουν, φεύγεις ελεύθερος και συνεχίζεις στο Κόπα Αμέρικα!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Χόρχε Σαμπάολι, τεχνικός της εθνικής Χιλής, έγινε αναφορά στο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη ο Αρτούρο Βιδάλ.

"Είναι ένα πολύτιμο γρανάζι της ομάδας μας και αυτό που συνέβη δεν είναι αρκετό για να τον αποπέμψουμε από το Copa America", ήταν τα λόγια του Αργεντινού προπονητή για τον άτακτο ποδοσφαιριστή του.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ο Αρτούρο Βιδάλ βρισκόταν σε ένα καζίνο λίγο έξω από το Σαντιάγκο και στο δρόμο της επιστροφής οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός που συνέβαλε στην πρόκληση τροχαίου ατυχήματος (σ.σ. στο αυτοκίνητο ήταν συνοδηγός η σύζυγός του).

Το δικαστήριο του αφαίρεσε την άδεια οδήγησης και του μήνυσε ότι θα πρέπει να παρουσιάζεται μία φορά το μήνα στις Αρχές, ενώ μετά από την περιπέτειά του, ο Χιλιανός άσος επέστρεψε στη βάση της ομάδας, στο Χουάν Πίντο Ντουράν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags