Facebook Pixel Νικολογιάννης: «Από τον Τσαχειλίδη καλύτερα ο μπαμπάς Σπάθας»
| 2015-06-25 20:42:00

Νικολογιάννης: «Από τον Τσαχειλίδη καλύτερα ο μπαμπάς Σπάθας»

Νικολογιάννης: «Από τον Τσαχειλίδη καλύτερα ο μπαμπάς Σπάθας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις αλλαγές που έγιναν στην ΚΕΔ και επί της ουσίας δεν... έγιναν αφού όσοι ανέλαβαν πέρυσι έκαναν κάποια όργια σαν παρατηρητές βγάζοντας λάδι διαιτητές και βοηθούς , που επίσης έκαναν λάθη που έβγαζαν μάτια.

Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Η αλλιώς «βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Μόνο έτσι μπορείς να σχολιάσεις τις αλλαγές, που έγιναν στην ΚΕΔ. Ο Τσαχειλίδης, ο Γενναίος και ο Σωμαρακάκης είναι τα πρόσωπα που μπήκαν στην ΚΕΔ. Μία από τα ίδια δηλαδή. Πρόσωπα άλλαξαν , όχι … γραμμή.

Απλά το σύστημα καλά κρατεί και αλλάζουν τα πρόσωπα. Για όσους το αγνοούν και οι τρεις πέρυσι ήταν παρατηρητές διαιτησίας και… μας έβγαλαν αρκετές φορές «τυφλούς», για αυτά που βλέπαμε και δεν έβλεπαν, η έκαναν ότι... δεν έβλεπαν. Και επειδή βαθμολογούσαν, όπως …..έπρεπε ανταμοίφθηκαν και μπήκαν στην ΚΕΔ. Δεν θα κάτσω να σας κουράσω με πολλά παιχνίδια , αλλά για να μην πουν κάποιοι ότι μιλάω στον αέρα και δεν έχω στοιχεία θα σας πω δύο-τρία πραγματάκια για να καταλάβετε τις μέρες και τα έργα των νέων μελών της ΚΕΔ.

Ο Τσαχειλίδης γνωστό μέλος της οικογένειας Τσαχειλίδη με βαθιές ρίζες από τον Πειραιά θα είναι αυτός, που θα ορίζει τους διαιτητές τη νέα περίοδο. Ο Τσαχειλίδης ήταν παρατηρητής του Θάνου και τον έβγαλε... λάδι στον αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-1, όπου ο Θάνος δεν είχε δώσει το πέναλτι στον Μπέργκ (έσπασε και των ώμο του) σε ανατροπή από τον Τομάς, που θα έδινε και ο Κομπότης.

Ο Γενναίος ορίστηκε παρατηρητής στα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια από κάθε άλλον και έκανε την δουλειά του , όπως... έπρεπε. Να για παράδειγμα στο παιχνίδι Κέρκυρα-Ολυμπιακός το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι . Ο Δημητρόπουλος το έδωσε και ο Γενναίος του έβαλε άριστα…

Ο Σωμαρακάκης είναι γνωστό σε όλη την διαιτησία ποιου παράγοντα το αγαπημένο παιδί είναι… και αυτό το εισέπραξε με τον ορισμό του στην ΚΕΔ. Πρόκειται για παράγοντα που λέγεται και... γραφικός !

Οσον αφορά το παρελθόν τους είναι γνωστό σε όλους ότι οι Τσαχειλίδης, Σωμαρακάκης ήταν ανεπαρκέστατοι σαν διαιτητές, ενώ ο Γενναίος είχε ανάλογες... επιτυχίες σαν βοηθός και ήταν άξιο αναφοράς πέρυσι, πως είναι δυνατόν ένας βοηθός χωρίς να είναι διαιτητής να γίνεται παρατηρητής διαιτησίας.

Η εντύπωση, που επικρατεί σε όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα είναι, ότι αυτοί που ανέλαβαν μπορεί να κάνουν και χειρότερα πράγματα από αυτούς που αποχώρησαν. Και όπως μου είπε χαρακτηριστικά κάποιος, που ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στην διαιτησία «καλύτερα να έβαζαν τον μπαμπά Σπάθα στην ΚΕΔ παρά τον Τσαχειλίδη»!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags