Facebook Pixel "Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης"!
| 2015-06-29 18:43:00

"Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης"!

"Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης"!

Ως μία προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη να "χτυπήσει" τον Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτήρισε την υπόθεση σχετικά με το Ολυμπιακό-Βέροια (3-0, 06/01/13) ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας της Ημαθίας, Γιώργος Αρβανιτίδης.

"Ολα είναι πλεκτάνη, όλα είναι σκηνοθετημένα και μάλιστα από κακό σεναριογράφο, ο Γεωργέας αποδέχεται ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος. Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του είπε ότι πήγα και τους είπα να χάσουν. Ο Καλαϊτζίδης κατέθεσε μετά και είπε άλλα πράγματα. Απορώ γιατί ο Καλαϊτζίδης δεν ήρθε εδώ. Δεν μπορεί να μας δει στα μάτια, να μας αντικρύσει. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη διαδίδει ότι είναι φίλος με τον Μελισσανίδη", είπε αρχικά ο κ. Αρβανιτίδης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εγώ δεν μπορώ να στήσω παιχνίδι, είμαι πρόεδρος κάθομαι πάνω. Ο Καλαϊτζίδης να έρθει να μας πει γιατί άφησε εκτός αγώνα έξι βασικούς. Γιατί έβαλε τον Σκαθαρούδη αλλαγή και δεν έβαλε τον Καλτσά που ήταν παίκτης εθνικής ομάδας;. Ηθελα και θέλω να πάρω τον Άρη. Γι' αυτο τα κάνει ο Καλαϊτζίδης αυτά. Εγώ έδωσα την ομάδα να πάρω τον Άρη. Είναι σκηνοθεσία, θέατρο. Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης.

Μεταξύ τους έχουν το θέμα. Βρέθηκε η Βέροια στην μέση και ήρθε ο Καλάϊτζίδης μετά από 2.5 χρονια να πει αυτά τα ψέματα, αυτές τις αλητείες. Ο Γεωργέας τώρα είναι κατευθυνόμενος και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν τα είπε τοτε, για να πέσει η Βέροια και να μείνει η ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκα. Ποιο παιχνίδι στήσαμε με τον Μαρινάκη; Εμείς παίζουμε μπάλα; εμείς κλωτσάμε;

Ας έρθει ο Μελισσανίδης να μας πει τι του είπε ο Καλαϊτζίδης. Πέρσι στο Καρπενήσι, ο Μελισσανίδης κάθισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ 10 μέρες. Είμαι 14 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ας μου πουν ότι έστησα ένα παιχνίδι.

Συνεννοήθηκαν είπανε 10 πράγματα, αλλά δεν τους βγαίνουν. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, ένας περίεργος. Γύριζε το μάτι του, πρασίνιζε, κιτρίνιζε.

Πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης να μαχαιρώσει με έναν χαρτοκόπτη έναν δημοσιογράφο. Τον αγώνα τον είδα από την σουίτα. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς ήμασταν τρίτοι από το τέλος. Δεν ξέρω για στοίχημα τίποτα, ούτε έχω παίξει. Στο "Κοριόπολις" μόνο εγώ δεν ήμουν μέσα. Με πνίγει το δίκιο γιατί κάποιοι έρχονται εδώ και το παίζουν τιμητές της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπήκε ο Λαναρής μέσα στα αποδυτήρια και να είπε να κάτσουμε να χάσουμε. Όλοι μαζί πάμε να κλέψουμε; Δύο τρεις πάμε. Τον Καλαϊτζίδη στο παρελθόν, τον έδιωχνα, τον ξανάπαιρνα, τον ξαναέδιωχνα. Αν είχαν κάτι να πούν για μένα, θα τα έλεγαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη λεει ότι είναι δυνατός και είναι μαζί με τον Μελισσανίδη. Ότι είναι φίλοι".

Λαναρής: "Διαψεύδω αυτά που είπε ο Γεωργέας, είναι κατευθυνόμενα"

Σε διάψευση των λεγομένων του Νίκου Γεωργέα προχώρησε ο τέως γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, στην κατάθεσή του, χαρακτηρίζοντάς τα κατευθυνόμενα:

"Διαψεύδω όλα αυτά που είπε ο Γεωργέας. Είναι κατευθυνόμενα, δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι άλλο.

Ημουν μέσα στο ημίχρονο, σε όλα τα παιχνίδια μπαίνω στα αποδυτήρια, ψέματα είναι, δεν τους είπα ποτέ να χάσουν με 3-0. Δεν είχαμε κανένα θέμα στο β' ημίχρονο με τον Καλαϊτζίδη, έδινε οδηγίες, αυτός απόφασίζει τις αλλαγές. Οι δύο αλλαγές έγιναν για λόγους τραυματισμού και η μία για τακτική. Στο πρώτο ημίχρονο η πίεση του Ολυμπιακού δεν καρποφόρησε και στο ημίχρονο τους είπα ότι όσο περνάει η ώρα είναι υπέρ μας.

Αν δούμε τις καταθέσεις συνολικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Πήγε ο Μελισσανίδης, ο Κούγιας, κάτι ύποπτο μου φαίνεται. Η ομάδα δεν βγήκε με καθυστέρηση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απομακρύνθηκα από τα αποδυτήρια. Βγήκα με Καλαϊτζίδη στον αγωνιστικό χώρο και πήγαμε στον πάγκο. Ο Καφές κάτι ήρθε και είπε στον Καλαϊτζίδη. Δεν ξέρω τι του είπε. Απ' ότι πληροφορήθηκα ο Γεωργέας έκανε παράπονο ότι είχε πρόβλημα γι' αυτό έγινε αλλαγή.

Το ίδιο έκανε και ο Καφές. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί έπαιξε μέχρι το 67'. Εγώ έχω παίξει τραυματίας σε όλο τον αγώνα".

Κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Πέμπτη (02/07), αργότερα η απόφαση

Προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων μέχρι την Πέμπτη (02/07, 10:00) έδωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με την απόφαση να αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την εξέταση των υπομνημάτων.

Επιπλέον, τόσο ο Καλαϊτζίδης όσο και ο Καλογέρης είπαν ότι δεν παρουσιάστηκαν στην Επιτροπή, καθώς δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα, τονίζοντας ότι ισχύουν όσο είπαν στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags