Facebook Pixel Ο Γ. Μαζιάς αποθεώνει τον Θελάντερ!
| 2015-06-30 13:38:00

Ο Γ. Μαζιάς αποθεώνει τον Θελάντερ!

Ο Γ. Μαζιάς αποθεώνει τον Θελάντερ!

Ο Δανός αμυντικός έρχεται ως κίνηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Προφανώς αυτές τις ώρες και με την κατάσταση αυτή που ζει η χώρα, το να μιλάς για μεταγραφές έρχεται μάλλον σε δεύτερη ή τρίτη μοίρα. Ας προσπαθήσουμε όμως να έχουμε ψυχραιμία. Να δούμε τα πράγματα ήρεμα και ας σκεφτούμε το πώς θα είναι όταν όλα θα έχουν επανέλθει σε μια κανονική ροή. Αυτό για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε και την απόκτηση του Δανού Θελάντερ από τον Παναθηναϊκό.

 

Η απόκτησή του συνιστά έκπληξη. Δεν ήταν όνομα που είχε ακουστεί μήτε έχει το βαρύ βιογραφικό. Ασφαλώς και δεν είναι η λύση για τη θέση του βασικού. Αποτελεί μια επένδυση για τους «πράσινους». Αποτελεί πρόταση του Ρενέ Χένρικσεν που τον ξέρει και καλύτερα από όλους. Το αν θα βγει νέος Χένρικσεν δεν είναι σωστό να το λέμε τώρα. Δεν έρχεται ως τέτοιος μήτε έχει κανείς τέτοιες απαιτήσεις. Επίσης το «νέος» είναι κάτι το άτοπο, αφού ο κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός.

 

Το όσα έχει πετύχει ο Χένρικσεν δεν είναι εύκολο να τα πλησιάσει ο κάθε νεαρός που έρχεται στο «τριφύλλι». Είναι και κακό να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, αφού βαραίνουν με μεγάλο φορτίο τις πλάτες του κάθε παίκτη. Ας πάμε στην απλή προσέγγιση.

 

Για να είπε γι’ αυτόν ο Χένρικσεν κάτι θα ξέρει. Τον έχει δει, ενώ γνωρίζει καλά τι θα πει Παναθηναϊκός. Να χάσει πολλά ο ΠΑΟ από αυτή την κίνηση δεν έχει. Μήτε τον φέρνει για μεταγραφή βόμβα μήτε θα στηρίξει πάνω του όλη την άμυνα. Αργά και σταθερά.

 

Επένδυση από την αρχή έως το τέλος. Η καλή μεταγραφή για την αμυντική γραμμή, ασφαλώς και θα είναι ο Σάντσεθ. Οταν κλείσει όλο το ρόστερ θα μπορέσουμε να πούμε πιο πολλά. Ακόμη περισσότερα όταν θα γίνουν και τα πρώτα παιχνίδια. Εως τότε υπομονή. Σε όλα τα πράγματα. Αυτό είναι που προέχει αυτή τη στιγμή...

Πηγή: SportdDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags